Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueSharp TV besprekorne slike

Sharp TV besprekorne slike


Kompanija Sharp je u tekuću godinu ušla sa veoma bogatim portfoliom pametnih televizora, među kojima posebnu pažnju domaćih kupaca privlače modeli dijagonala od 39 inča do 42 inča. Nama lično iz aktuelne ponude ovog proizvođača se najviše dopada model Sharp LC-39LE650V koji pored toga što nudi besprekoran kvalitet slika ima integrisan i veliki broj naprednih funkcija. Pogledajmo zajedno u kratkim crtama o kakvom televizoru je reč?

Sharp je LC-39LE650V televizor kreirao kao jedno univerzalno rešenje sposobno da zadovolji i prosečne gledaoce televizije i prave ljubitelje multimedije visoke definicije. Operiše maksimalnom rezolucijom od 1920×1080 piksela i koristi AQUOS panel poslednje generacije zahvaljujući kom slika izgleda kristalno jasno sa besprekorno reprodukovanim bojama i maksimalnom detaljnošću. Idealan je za gledanje najnovijih filmova u visokim rezolucijama, kao i u serijama sa digitalnih kanala.

Iz naziva ovog televizora nije teško zaključiti da isti ima dijagonalu od 39 inča, a ono što ga čini posebno zanimljivim je i mogućnost prikaza 3D sadržaja, s tim što se u paketu ne isporučuje sa odgovarajućim naočarima pa je iste neophodno odvojeno nabaviti. Posebnost ovog modela ogleda se i u tome što integriše sve najnovije video i audio tehnologija, a i konektivnost mu je jača strana, što će posebno oduševiti korisnike koji žele isti da povežu sa velikim broj najrazličitijih računara, konzola ili gedžeta.

Za kraj priče o Sharp LC-39LE650V televizoru ostaje još da kažemo da se isti isporučuje sa posebno osmišljenom aplikacijom preko koje se može fino podešavati kvalitet slike, ali i obavljati neke složene operacije, kao i surfovati internetom (uz opcioni Wi-Fi adapter). Cena mu je za ono što nudi sasvim korektna i upravo zbog nje kao i zbog sjajnih mogućnosti koje nudi od nas dobija preporuku više!
Cena (sa PDV-om): 88.191,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!