Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueVrhunski Smart 3D LED televizor iz Sharp-a

Vrhunski Smart 3D LED televizor iz Sharp-a


Ukoliko planirate da vaš stan ili kuću opremite nekim većim LCD televizorom vrhunskih radnih karaktristika naša redakcija vam toplo preporučuje Sharp-ov LC-50LE750V Smart 3D LED televizor koji je za svega nekoliko meseci od lansiranja pronašao put do velikog broja korisnika širom sveta. Na našem tržištu je od nedavno postao dostupan zahvaljujući kompaniji EWE, a šta je ono što ga čini drugačijim od sličnih rešenja u klasi? Da li njegov moderan dizajn ili sjajno izbalansiran softver koji ga prati – saznaćete u redovima koji slede…

Nećemo biti skromni ako kažemo da je ovo jedan od najlepših 50-inčin LED pametnih televizora na tržištu. Kreiran je za naprednije korisnike, one prave ljubitelje multimedije visoke definicije i korisnike koji vole da uživaju u najnovijim filmovima. Zanimljivo je da i ovaj model poput nedavno predstavljenog LC-39LE650V televizora operiše rezolucijom od 1920×1080 piksela, međutim u odnosu na pomenuti nudi nešto bolji prikaz pigmenata i još viši stepen detaljnosti. Takođe, LC-50LE750V donosi i bolju konektivnost, kao i daleko lakše održavanje pošto je veći deo njegovog kućišta napravljen od aluminijuma.

Od bitnih karakteristika ovog televizora ističemo još (gotovo) perfektno odrađen OSD preko koga se korisniku nudi mogućnost finog podešavanja svih parametara slike – od prikaza boja do deteajnosti i osvetljenja. Sa druge strane aplikacija koja ga prati ima izuzetno funkcionalno grafičko okruženje i maksimalno je jednostavna za upotrebu, a ono što je jako važno je da je Sharp konstantno nadograđuje novim i novim funkcijama čineći LC-50LE750V televizor maksimalno zanimljivim za sve generacije.

Za LC-50LE750V televizor možemo reći još da se krajnje jednostavno održava i da se odlično razume sa najrazličitijim računarima i mobilnim uređajima. Cena mu je nešto viša u odnosu na konkurentska rešenja u ovoj klasi, ali za razliku od njih on nudi dosta više mogućnosti i opcija.
Cena (sa PDV-om): 133.297,00
Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!