Friday, May 24, 2024
HomeBlueSiguran rad uz Eaton Ellipse ECO UPS-eve

Siguran rad uz Eaton Ellipse ECO UPS-eve

Promene napona i nagli prekidi u dotuoku struje skraćuju radni vek uređaja i mogu prouzrokovati štetu u vidu gubitka dragocenih podataka, bar u slučaju PC računara. Zato Eaton proizvodi uređaje za besprekidno napajanje koji osiguravaju bezbedan rad u svim uslovima a mogu se koristiti za računara i periferije, uređaje IP telefonije, kao i mrežne i POS terminale.

Odlično dizajnirano kućište omogućava postavljanje ovih uređaja na svakom mestu i u svakom položaju, uključujući i montažu na zidu ili u ormanu. Zahvaljujući ugrađenoj bateriji oni omogućavaju rad u trajanju od 6 do 11 minuta, u zavisnosti od modela i opterećenja. To je sasvim dovoljno da se snime otvoreni dokumenti i da se računari i oprema isključe na ispravan način. Baterije se automatski proveravaju, a sistem obaveštava korisnika kada je vreme za njihovu zamenu. Pored toga, ovi UPS-ovi pružaju zaštitu od prenapona koji mogu izazvati oštećenja opreme. Modeli serije Ellipse ECO opremljeni su funkcijom EcoControl koja automatski prekida napajanje periferija kada je računar isključen, čime se postiže ušteda energije do 30% u odnosu na prethodne modele.
Modeli 650 i 800 imaju 4 utičnice, dok modeli 1200 i 1600 imaju 8 utičnica, a svi imaju telefonske, Ethernet i USB priključke. Uz njih se dobija softver za upravljanje koji se može koristiti sa opeartivnim sistemima Windows 7, Vista, XP, Linux i Mac OS.
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!