Monday, April 15, 2024
HomeRedLjubav & SeksSituacije koje će testirati vašu vezu

Situacije koje će testirati vašu vezu

Bez obzira da li ste tek počeli da izlazite, da li ste u dugoj vezi ili braku, postoje određene situacije koje će vašu vezu staviti na probu. Ukoliko je vreme da vaša veza pređe na sledeći nivo, u ovakvim situacijama možete videti da li ste spremni za to.
1. Upoznavanje sa prijateljima

  • Pre nego što vas upozna sa roditeljima, partner će vas predstaviti bliskim prijateljima. Neki ljudi zaista cene mišljenje prijatelja i bitno im je kako će se oni slagati sa njihovim novim partnerom. Ukoliko ne pričate previše, možete ispasti kao rezervisana osoba, a u suprotnom previše nametljiva. To svakako nije dobro za vezu. Prilikom upoznavanja partnerovih prijatelja, budite ono što jeste i sigurno će shvatiti zašto vas on toliko voli.

2. Odmor

  • Nebitno da li na odmor idete sa još nekim parom ili sami, to može biti ili divan ili stresan period. Ukoliko ste ranije već išli na odmor zajedno, znate da li je vaš partner osoba koja voli da odmara ili bude aktivna na odmoru. Međutim, ukoliko ne znate kakve su navike vašeg partnera dok je na odmoru, pre nego što sve organizujete, prvo to saznajte.

3. Upoznavanje sa decom

  • Pre nego što upoznate decu vašeg novog partnera, prvo se dobro zapitajte da li gajite jaka osećanja prema njemu i da li možete da se zamislite u braku sa njim. Ukoliko to nije slučaj, nemojte da dozvolite sebi i partnerovoj deci da prolaze upoznavanje i moguće vezivanje. Međutim, ako ste spremni da vidite koliko je vaša veza jaka, i podignete je na sledeći nivo, onda je vreme da upoznate partnerovu decu.

4. Veridba

  • Kada ste upoznali prijatelje i neke članove porodice, vreme je da vezu zaista stavite na test i upoznate sve ostale, odjednom, na veridbi. Ovo je sjajna prilika za upoznavanje svih koji će doći i na vaše venčanje.

5. Putovanje kolima

  • Da li će se iznervirati ukoliko se izgubite, koliko će mu trebati da se zaustavi i pita za pravac, da li će vam dopustiti da izaberete sledeću pesmu na radiju i da li će se uopšte zaustaviti da vidite usputne znamenitosti? Putovanje kolima može uticati na partnera da vam pokaže pravo lice. Zato budite spremni na sve ukoliko želite da na ovaj način testirate vašu vezu.

6. Zajednički život

  • Volite da provodite vreme zajedno i da spavate jedno kod drugog? To možda znači i da bi trebalo da počnete da živite zajedno. Međutim, jedno je da kod nekoga prespavate, a sasvim drugo da delite kupatilo. Pre nego što počnete da živite zajedno, provedite nekoliko uzastopnih noći kod njega. Stavite neke vaše stvari u neku praznu fioku I četkicu za zube u kupatilo. Ovo može biti test koji će vam pokazati da li ste zaista spremni da živite zajedno.

7. Raspolaganje novcem

  • Podela i raspolaganje novcem može da izazove svađu. Međutim, to možete sprečiti ukoliko se dogovorite oko potrošnje i budžeta. Svađom ništa nećete rešiti, već ćete samo naštetiti vezi.

8. Osnivanje porodice

  • Da li ste odlučili da je vreme da osnujete porodicu? Niko zapravo nije skroz spreman za decu. Nervozna su, zahtevna i veoma neuredna. Međutim, ukoliko ste u stabilnoj i vezi punoj ljubavi, vreme je i da se ostvarite kao roditelji.

 
Izvor: B92

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!