Thursday, June 20, 2024
HomeBlueSjajan za sve - HP Pro 3400

Sjajan za sve – HP Pro 3400

Iako je manji od prosečnog kućišta stonog računara, HP Pro 3400 može da se konfiguriše da podržava memoriju velike brzine i ima procesore druge generacije Intel Core i3, i5, i i7. Sada nije potrebno praviti kompromis kad su u pitanju aplikacije sa zahtevnom grafikom. Bez obzira da li se prave multimedijalne prezentacije ili internet sadržaji, integrisana Intel grafika omogućava bolju jasnoću slike i detalja.

U karakteristike novog dizajna modela HP Pro 3400 se ubrajaju zgodno postavljeni video i mrežni portovi i integrisane opcije kao što je bežično umrežavanje radi što lakšeg podešavanja. Dva prednja USB 2.0 porta omogućavaju jednostavan pristup i brz prenos podataka, a sa zadnje strane se nalaze dodatna četiri USB porta za povezivanje sve periferne opreme. Za slušanje muzike preko slušalica audio portovi su zgodno postavljeni sa prednje i zadnje strane.

Za korisnike koji žele uredan radni sto, gužva sa kablovima će se izbeći ukoliko se doda 802.11 Wi-Fi opcija. Tada je dovoljno samo uključiti jedan kabl u zid, i sve će biti spremno za rad.

Korisnik može da izabere jedan iz niza standardnih hard drajvova do 2 TB (što je oko 500.000 prezentacija u PowerPointu od 4MB!) ili između opcija za optički drajv kao što su najnoviji DVD-ROM ili SuperMulti Writer Drive. DDR3 memorija koja može da se proširuje nudi veću energetsku efikasnost i napredne mogućnosti smanjene potrošnje energije.

HP Pro 3400 Microtower je spreman za konfiguraciju sa dodatnim memorijskim slotovima, PCI Express (PCIe) slotovima i otvorima od 3,5 / 5,25 inča kako bi PC mogao da „raste“ zajedno sa obimom posla, a uz preinstalirani softver kao što je HP ProtectTools Suite SMB i probnu ponudu Norton Antivirusa, dobija se zaštita podataka kakva je i potrebna za poslovanje.

HP Pro 3400 Microtower Business PC će na našem tržištu biti dostupan od druge polovine septembra, a za više informacija o ovom računaru kliknite ovde

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!