Friday, June 14, 2024
HomeIstaknutoSrbija bira predstavnike za Dota2 IeSF Svetski šampionat - Prijave su otvorene!

Srbija bira predstavnike za Dota2 IeSF Svetski šampionat – Prijave su otvorene!

Ukoliko ste ikada imali želju da predstavljate našu zemlju na internacionalnoj sceni, sada imate priliku tako nešto i da uradite! Igrate Dotu 2 i poznajete još četiri drugara koja isto vole da se takmiče?  SESE vas poziva da se prijavite na prvi kvalifikacioni turnir za IeSF Svetski šampionat, koji će se održati već 6. juna!

Kao i prethodne dve godine, IeSF ponovo okuplja najbolje Dota 2 reprezentacije na svetu. Nažalost, zbog pandemije virusa Covid-19, prethodne godine nismo imali prilike uživo da gledamo naše momke kako se takmiče, pošto se turnir odigrao online na regionalnom nivou. Srbija je na tom turniru završila na fantastičnom drugom mestu, a sada se nadamo da će na najvećem IeSF šampionatu ikada uspeti da napravi još bolji rezultat.

Prijave su otvorene za sve zainteresovane igrače, a najbolje dve ekipe sa prvog i drugog kvalifikacionog turnira će se plasirati u veliko finale. Pobednici tog velikog turnira će imati priliku da predstavljaju našu zemlju na regionalnom turniru, odakle će najbolji leteti za Izrael gde će se odigrati velika završnica!

Svi mečevi će biti u Bo1 single elimination formatu, osim polufinala i finala. (organizator je u stanju da promeni pravila u zavisnosti od broja prijavljenih igrača).

Za Dota2 kvalifikacije se možete prijaviti klikom na sledeći link, gde se nalaze i sva pravila vezana za turnir. Svi mečevi svih kvalifikacija emitovaće se uživo na Youtube kanalu, gde će se snimci čuvati i nakon turnira za sve oni koji nisu uspeli da mečeve isprate uživo.

O SESE:

Srpska e-Sports Asocijacija (SeSA) je udruženje ljubitelja video igara i sportskog takmičenja koje za cilj ima popularizaciju esporta u Srbiji i regionu. Osnovana je 2008. godine, a postaje članica International e-Sports Federacije (IeSF) odmah po osnivanju 2009.

Zadatak Srpske e-Sport Asocijacije je da okupi sve gejmere zainteresovane za takmičenja na domaćoj i Internacionalnoj sceni. Pored registrovanja igrača iz Srbije, naš zadatak je i uvođenje standarda u kompetativnom gejmingu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!