Tuesday, November 28, 2023
HomeUrban vodičBioskopiSpecijalni događaj povodom najnovijeg Diznijevog filma sa Emom Stoun u glavnoj ulozi

Specijalni događaj povodom najnovijeg Diznijevog filma sa Emom Stoun u glavnoj ulozi

Diznijeva junakinja, modna ikona koju su ljudi voleli da mrze, dolazi na veliko platno Cineplexx bioskopa u Srbiji, pompezno kakva je i ona sama, na događaj Dan Zlica koji će se održati ovog četvrtka, 27. maja od 19 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

U srcu Londona, sredinom 70-tih godina, jedna devojka pokušava da se probije u svetu dizajna, a u srcu Cineplexx bioskopa, ovog četvrtka 27. maja od 19 časova otkrićemo koliko daleko je spremna da ode da ostvari svoj cilj i to na događaju Dan Zlica @Cineplexx. Pozivnica važi za sve koje se osećaju kao zlice i kao dobrice, jer cilj nam je otkrijemo ko je ona, ali i ko smo mi. Svi koji pogledaju film ,,Zlica“ u četvrtak, biće bogatiji za 1.000 bonus bodova na svojim Cineplexx bonus karticama.

Emma Stone as Cruella in Disney’s live-action CRUELLA. Photo by Laurie Sparham. © 2021 Disney Enterprises Inc. All Rights Reserved.

U svim Cineplexx bioskopima očekuje vas uzbudljiv osećaj novih mogućnosti – osveži se, vrati energiju i uživaj u trenutku posvećenom sebi uz najukusniju hladnu kafu Barcaffe Lattiato Dark Choco, jer možda baš ti ćeš izaći iz bioskopa sa poklon paketom ove kafe.

MAC Cosmetic obezbedio je 10% popusta na karmine uz ulaznicu sa događaja Dan Zlica @Cineplexx, koji važi deset dana nakon događaja, kao i poklone iznenađenja za najsrećnije dame.

Dve Eme, dve Oskarom nagrađene glumice – Ema Stoun i Ema Tomson povešće nas na fantastično putovanje ulicama Londona u jeku pank pokreta. Estela je mlada, obmanama sklona devojka koja je odlučna da se postavi u svetu dizajna, a njenu sklonost ka modi primetiće modna legenda, baronica Von Helman. Povezanost ove dve dame pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvati svoju opaku stranu i postane osvetoljubila Zlica.

Ne propusti Dan Zlica @Cineplexx i otkrij svoju tamnu stranu. Za više informacija i kupovinu ulaznica poseti www.cineplexx.rs ili preuzmi aplikaciju CineplexxRs.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!