Thursday, July 18, 2024
HomeRedLjubav & SeksŠta poljubac princa Williama i Kate govori o njihovom sexualnom životu?

Šta poljubac princa Williama i Kate govori o njihovom sexualnom životu?

Pravi poljubac između princa i Kate očekivala je publika, paparaci ali i seksolozi.

Šta poljubac na balkonu otkriva o seksualnom životu princa? Da li je njihov seksualni život dosadan? Da li i taj čin traje kratko kao i poljubac?
Seksolozi tvrde suprotno. Smatraju da ovakvi parovi najbolje čuvaju za sebe. Najbolje ispolje kada su sami. Kao potvrda tome, stoji i činjenica da je Kate 2007. godine kupila vibrator u sex shopu u Londonu. Mladenci su na balkonu odradili ono što se očekivalo od njih: poljubac i pozdrav fanovima.
Međutim, poljubac nije samo poljubac. On je deo seksualnog života para. Nedavna istraživanja pokazuju da je ljubljenje najviša muška satisfakcija. Muškarac koji više ljubi, mazi i nežno dodiruje je više zadovoljan sexualnim životom od drugih muškaraca.

Seksolozi sumnjaju da su princ William i Kejt daleko od očiju javnosti izuzetno intimni, i da razmenjuju mnogo više poljubaca. Njihov seksualni život je buran i oni su zadovoljni svojim seksualnim životom.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!