Sunday, June 16, 2024
HomeRedLjubav & SeksŠta žene zapravo žele od muškaraca?

Šta žene zapravo žele od muškaraca?

Šta žene čini srećnim? Verovali ili ne, u vezama žene najsrećnijim i najzadovoljnijim čine male stvari. Ali, da ne bi bilo zabune, donosimo vam pet malih stvari koje će svaku ženu učiniti najsrećnijom na svetu.


Doktor  Geri Nojman, porodčni  savetnik i autor knjige ‘Connect to Love’ za “Fox News” otkriva kako žene najviše usrećuju male stvari, a na temelju svog istraživanja otkrio je kako žene najviše cene vrwme koje im posvetite, uvažavanje, razumevanje, znakove pažnje, te zabavu.
Vreme
Od svih stvari koje žene usrećuju, najdragocenije je vreme provedene s partnerom. Najveći broj žena, koje su srećne i zadovoljne svojim vezama, svakoga dana bez ometanja provedu barem pola sata sa svojim partnerom koji im tada pruža svu svoju pažnju; 24 posto žena koje tvrde da su u vezi nesrećne kažu kako sa svojim partnerom provedu svega pet minuta. Stoga, zapitajte se koliko zaista posvećujete vremena svojoj partnerki/u  i to bez ometanja mobilnih telefona, televizije ili laptopa.
Uvažavanje
U današnje vreme brinu o deci, porodici i domaćinstvu te svaki dan odlaze na posao i zarađuju platu, ali uz sve to često ih  ne cene niti uvažavaju dovoljno. Žene bi trebale svojim partnerima da kažu šta ih to čini da se osećaju cenjenim, a oni bi to trebali da poslušaju.
Razumevanje
Ženama je jako važno da pokraj sebe imaju muškarca koji ih razume i pruža im podršku. Ali vrlo je važno da žene pomognu svojim partnerima da nauče kako stvarno da slušaju šta im govore. Naime, muškarci često nemaju pojma šta im žene žele da im kažu, jer ne znaju kako da ih pravilno slušaju. Žene bi trebale da znaju  kako muškarcu tačno kažu ono što žele. Naime, u želji da mu ispričaju sve detalje, žene ponekad jako dugo govore, a muškarci izgube pažnju i jednostavno ne znaju što im se govori.
Zabava
To je jedna od onih stvari koja često nekako ispari iz veze nakon nekoliko godina, posebno nakon rođenja prvog deteta. Svi faktori, kao što je posao, krediti, zajmovi i hipoteke narušavaju kvalitet veze. Kako bi izbegli dosadnu rutinu, parovi bi trebali da ugovore termin i odrede vreme koje će biti posvećeno samo, njima te to vreme provedu razgovarajući o svemu, ali ne o deci, poslu i finansijama.
Znaci pažnje
Zagrljaji, poljupci, neočekivani telefonski pozivi kojima samo želite reći ‘volim te’ – sve su to mali znaci pažnje koji jako puno znače. ‘Barem nekoliko puta nedeljno partnerku  iznenada zagrlite ili nazovite; to su mali gestovi koji traju svega tridesetak sekundi, a napredak i poboljšanje veze će vas iznenaditi’, kaže doktor Nojman.
Izvor: Lepota i zdravlje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!