Sunday, June 16, 2024
HomeBlueŠtampanje sa bilo koje lokacije u bilo kom trenutku

Štampanje sa bilo koje lokacije u bilo kom trenutku

Štampanje sa bilo kog mesta i pomoću bilo kog uređaja na kojem je omogućena e-pošta je sada moguće zahvaljujući HP ePrint tehnologiji, dostupnoj i na srpskom tržištu.

Besplatna usluga ePrint kompanije HP olakšava slanje dokumenata i fotografija na HP štampač povezan sa Internetom u kući ili kancelariji bez specijalnog softvera. Zadaci za štampanje mogu da se šalju sa raznih uređaja – Apple, iPad, iPhone, Blackberry ili sa drugog pametnog telefona, primarnog stonog računara, poslovnog ili ličnog laptop računara ili netbook računara. Zadaci za štampanje se bezbedno i pouzdano šalju e-poštom direktno do štampača korisnika. Ovakvo rešenje omogućava jednostavno deljenje štampača sa više računara kod kuće ili u kancelariji.

HP ePrint olakšava slanje i štampanje standardnih PDF, Microsoft Word i PowerPoint datoteka, tekstualnih datoteka (.txt) i JPEG, TIFF, BMP, PNG i GIF datoteka slika.

E-adresa štampača korisnika dostupna je samo osobama kojima je korisnik dao adresu ili pojedincima sa direktnim pristupom korisnikovom štampaču, na primer članovima porodice. HP ePrint takođe obezbeđuje filtriranje bezvredne pošte industrijskog standarda i pretvara e-poštu i priloge u format samo za štampanje da bi se smanjila opasnost od virusa ili štetnog sadržaja.

Štampač možete postaviti u zaštićeni režim i navesti osobe kojima je dozvoljeno štampanje na vašem štampaču tako što ćete posetiti Veb lokaciju www.hpeprintcenter.com i registrovati štampač. Takođe imate opciju da onemogućite uslugu ePrint u bilo kom trenutku.

Eprint funkciju podržava štampač HP DeskJet 3070A, koji će od avgusta biti prisutan na srpskom tržištu. Osim standardne USB konekcije, ovaj uredjaj je moguće povezati sa računarom i bežično, preko Wireless LAN-a. Pored ovog modela, na naše tržište stižu i novi multifunkcijski uređaji namenjeni kućnim korisnicima HP DeskJet 2050A i HP DeskJet 3050A. Cene ovih modela su pristupačne i kreću se u rasponu od 40 EUR do 80 EUR.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!