Wednesday, May 22, 2024
HomeGreenAstrologijaStrelčevi imaju najbolju figuru, a Bikovi najlepše lice

Strelčevi imaju najbolju figuru, a Bikovi najlepše lice

Ovan, Strelac i Lav su mišićavi tipovi, dok su Device i Jarčevi koščati, a Bikovi i Vage skloni debljanju. Oči su najistaknutije kod Vodolije, Riba i Blizanaca.
Ovnovi su fizički snažni s izraženim crtama lica

 • Obično srednje do jake građe, pripadnici ovog znaka obično su sportski građeni, a mišići su vidljivi čak i ako imaju višak kilograma. Najčešće imaju tamniji ten, velik broj njih ima ravnu i gustu, ili pak crvenu kosu. Njihov izgled najčešće ostavlja utisak snage i energičnosti. Nisu skloni gojenju. Najčešće se oblače casual i sportski, a kod odabira svečanije odeće obično biraju crvenu boju.

Simetrično lice i pune usne oznaka su Bika

 • Fizički gledano, pripadnici ovog znaka imaju najugodnije i simetrično četvrtasto lice. Nos je okruglasti, a usne pune, dok je ten sjajan. Na licu se ističu kapci. Telo im je obično proporcionalno, pa ako se udebljaju dobijaju svugde pomalo. Njihov izgled ostavlja utisak mekoće i istovremene snage, a odevaju se elegantno i omiljene su im boje zelena i smeđa.

Izražajne oči krase nasmešeno lice Blizanaca

 • Vrlo pokretljivi, pripadnici ovog znaka su uvek u pokretu, a upravo tako i izgledaju. Lice im je vrlo ekspresivno i deluju mlađe, a oči su im vrlo izražajne. Imaju poprilično duge ruke i noge, obično su vitke i više građe te deluju graciozno, iako nemaju istaknute mišiće. Imaju poprilično neizražen struk. Lako se pronalaze u različitim stilovima odevanja, a omiljena im je boja žuta i srebrna.

Rakovi imaju izražajan nos i više čelo

 • Pripadnici ovog znaka obično imaju okruglo lice s istaknutim jagodicama, ali i upečatljiv nos koji nije nužno velik već pomalo neobičnog oblika. Brada je okrugla, prsa široka, a kosa tamna i ne preterano gusta. Iako su u mladosti vitki, velik broj njih se nakon tridesete počinje gojiti. Vrat je kraći, a najčešće imaju osetljivu kožu. Celi njihov izgled ostavlja mek i suptilan utisak, a omiljene su im boje crna i bela.

Široko čelo i gusta kosa odlike su pravog Lava

 • Lavove je poput njihovog predstavnika u horoskopu lako uočiti po tzv. grivi. Gusta i sjajna kosa zaštitni im je simbol, a ako ona počne da opada ili sedi postaju vrlo zabrinuti. Još ih krasi široko čelo i šira vilica te lepo oblikovani nos. Muskulatura im je izrazito snažna, a omiljene boje su žuta i narandžasta. Vole trendi odeću i “da su fensi”.

Vitka građa i nežne crte lica krase Devicu

 • Muški i ženski pripadnici ovog znaka poprilično su vitki, a ako se goje višak se obično nakuplja u rukama i stomaku. Telo je simetrično i skladno, baš i poput crta lica te se Device često nazivaju lepuškastima. Prsna kost često štrči kod Devica. Imaju naglašene jagodice i obrve, a obično biraju neutralne i elegantne kombinacije koje su neupadljive. Omiljene boje su im sve nijanse plave i zelena.

Ovalno i šarmantno lice Vage

 • Pripadnici ovog znaka obično imaju vrlo oku ugodno lice, s pravilnim ovalnim crtama. Obično su viši od proseka, a ukupan izgled deluje sofisticirano. Često imaju vrlo upečatljivu boju očiju koje su povijene prema dole. Donji deo tela najčešće je dosta jači nego gornji, a prsni koš i struk uži. Obožavaju se doterivati i isticati izgledom. Omiljene boje su im sve nijanse plave i crvene.

Široka ramena i magnetske oči krase Škorpiona

 • Poprilično čvrste fizičke konstitucije, čak i ako su mršavi, pripadnici ovog znaka deluju snažno i visoko. Imaju nešto šira ramena od proseka. Lica su im upečatljiva, sa senzualnim usnama i prodornim očima te nepravilnim nosom. Kosa je najčešće smeđa i gusta. Vole da izgledaju lepo, ali ne vole ništa što je napadno. Omiljene boje su im crna i siva.

Strelac ima najbolju figuru u celom Zodijaku

 • Najčešće prosečne ili iznadprosečne visine, pripadnici ovog znaka su lepo i prvenstveno sportski građeni, a te prirodne osobine mogu sami pokvariti prekomernim uživanjem u hrani. Obično imaju pomalo duguljasto lice, oblo čelo, izražene plave ili zelene oči. Često imaju problema s opadanjem kose. Vole sportski i casual izgled, a omiljene su im sve jarke boje.

Jarac ima elegantan i dug vrat, te koščata ramena

 • Iako izgled pripadnika ovog znaka deluje pomalo neutralno, ističu se po tome što su poprilično koščati. Najčešće su niži ili srednje visine, a oči su im velike i izražajne. Profil lica je zaobljen, a na njemu se najčešće ističe uvučena brada upečatljivi zubi i lep osmeh. Vole lepu odeću, no ne i vulgaran izgled, a najdraže boje su sve nijanse zelene i smeđe.

Vodolije su srednje građe i skloni gojenju

 • Pripadnici ovog znaka su obično srednje visine ili nešto niži, s punim licem i svetlim tenom. Ako se goje, često dobijaju podbradak, a uopšteno im je kilaža boljka nakon što pređu 30. gopdinu. Imaju manje šake i stopala, ali lepe noge. Imaju pomalo vodenaste, ali lepe oči, te široka i mekana usta. Odeća ne igra veliku ulogu za njih, a omiljene boje su ljubičasta i plava.

Ribe su privlačne i s lepom kožom

 • Odličan ten, meka koža i lepe crte lica krase pripadnike ovog znaka. Lica im je najčešće okruglo ili ovalno, a kosa jaka i gusta. Gornji deo tela im je obično tanji od donjeg koji je zaobljen i širok. Oči su najlepši deo na Ribi, a kosti su neizražene. Omiljene boje su zelena i crvena.

 
Izvor: 24sata

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!