Friday, May 24, 2024
HomeBlueTargus čuvari ultrabook računara

Targus čuvari ultrabook računara

Ultrabook računari su definitivno osvojili svet i već nekoliko godina predstavljaju nezamenjiva mobilna rešenja kako za poslovne korisnike, tako i za sve ljubitelje ultra tankih prenosivih računara. Njihova velika prenost se krije u tome što su lagani i što podjednako kvalitetno i brzo mogu da odrade sve zadatke kao i klasični notebook-ovi. Međutim, snažan i moćan ultrabook treba dobro opremiti i maksimalno zaštiti od svih spoljnih uticaja, a mi vam za tu namenu preporučujemo torbe i rančeve kompanije Targus, koja je na našem tržištu već nekoliko godina prisutna. Odabrali smo tri modela iz aktuelne ponude i evo šta od njih možete da očekujete.

Targus White Canvas
Targus White Canvas (komercijalna oznaka TTS00112EU) je zapravo ultra slim torbica dizajnirana za ultrabook računare do dijagonale ekrana od 13.3 inča. Veoma je elegantnog izgleda i napravljena je od pamuka i eco kože koji maksimalno štite utrabook koji se transportuje od svih spoljnih uticaja, a delimično i od padova i potresa. Iz naziva modela nije teško zaključiti da je bele boje, odnosno da većim delom torbice dominira bela koja je u gornjem i donjem delu presvučena braon motivima. Ista se veoma jednostavno i lako održava i što je jako važno u odnosu na slična rešenja nije podložna habanju i brzom propadanju. Mi je toplo preporučujemo damama od stila, jer verujemo da će se najadekvatnije uklopiti uz njihovu garderobu.

Cena (sa PDV-om): 3.570,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs
Targus Grey Canvas
Proveren recept ne treba menjati, kažu veliki kulinari, a isto tako misli i Targus pošto je od prethodno opisane torbice (ili bolje reći futrole) napravio nekoliko veoma uspešnih verzija. Jedna od njih je i Grey Canvas (prodajna oznaka TTS00104EU) koja je preslikani White Canvas model i spada među jedne od najlepših i najelegantnijih torbica koje smo videli u poslednjih nekoliko godina. Takođe je napravljena od pamuka i veštačke kože s tim što je sive boje, odnosno sivih nijansi. U rukama leži odlično i veoma dobro čuva svaki ultrabook do dijagonale od 13.3 inča. Za razliku od belog modela Grey Canvas torbicu mogu koristiti i muškarci.

Cena (sa PDV-om): 3.570,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.rs
Targus White Canvas leather
Za kraj priče o Targus tobicama ostavili smo White Canvas leather (TTS00512EU) trenutno najbolju eko kožnu futrolu za ultrabook računare na tržištu. Pomenuta se može koristiti kao klasična slim futrola ili kao prava, punokrvna torba, s tim da za razliku od prethodnih modela podržava čuvanje i transport ultrabook računara do dijagonale od 14.1 inča. Unutrašnjost ove torbe je nešto mekša u odnosu na prethodna dva opisana modela, a i dosta je komfornija pa pored ultrabook računara mogu da se nose i još neke prateće stvari. Sve to naravno košta, u ovom slučaju tačno 2.000,00 dinara više, pa ko voli i može nek izvoli.

Cena (sa PDV-om): 5.564,00 dinara
Kontakt: EWE, www.ewe.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!