Monday, December 4, 2023
HomeBlueArt ShowTed 2 stiže u bioskope!

Ted 2 stiže u bioskope!


Godine 2012, jedan neodoljivi meda poganog jezika silovito je osvojio svet. Svojim klasičnim dobrim krznatim izgledom, do tada neviđenim šepurenjem i sklonošću prema humoru obogaćenom duvanjem i seksualnim forama, jedan neočekivani glavni junak katapultirao je malu komediju o liku koji stalno duva travu i njegovom najboljem prijatelju do statusa najopakije komedije s najvišom zaradom u istoriji.
Ovog leta, Set Makfarlan (Seth MacFarlane) se vraća kao scenarista, reditelj i zvezda koja je podarila glas u filmu Ted 2, nastavku blokbastera koji je započeo zvezdanu karijeru najrazuzdanijeg medveda na svetu. Uz njega je opet Mark Valberg (Mark Wahlberg – Transformers: Age of Extinction, The Other Guy) kao Džon Benet, drugari po grmaljvini za čitav život koji ovim filmom ulaze na još neistraženu teritoriju.
Vreme je da se Ted legalizuje.
Otkad smo ih pre nekoliko godina videli, Džon i Ted i dalje žive svoj san u Bostonu. Iako je Džon sada neženja, Ted se skrasio s Tami-Lin, glupačicom iz snova. I dok bračni problemi počinju da utiču na život mladenaca, Ted i Tami-Lin rešavaju da dobiju dete kako bi spasili brak. Njihove nade skrši vlas Masačusetsa koja objavi da Ted nije osoba, već vlasništvo i da kao takav ne može da usvoji dete. Otpuštaju ga sa posla u prodavnici, a ubrzo ga obaveštavaju i da je njegov brak poništen.
Ljut i potišten, Ted svoje frustracije obuzdava i pita svog najboljeg prijatelja da mu pomogne da tuži državu i time dobije prava koja zaslužuje. Angažuju mladu, Samantu L. Džekson (Amanda Sejfrid / Amanda Seyfried – Mamma Mia!, Les Misérables), advokaticu koja je zavisnica od medicinske marihuane i kreću na sud. Ali kad Ted izgubi slučaj, njih troje kreću na putešestvije do Njujorka u poslednjem pokušaju da ubede legendarnog zastupnika ljudskih prava, Patrika Miana (koga tumači dobitnik Oskara Morgan Frimen / Morgan Freeman – Shawshank Redemption, Wanted) da preuzme njihov zahtev. Ako pobede, dokazaće da Ted nije samo pivopija i naduvani meda, već osoba koja zaslužuje ista prava kao i bilo koja druga naduvana pivopija u Americi.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!