Wednesday, June 19, 2024
HomeRedLjubav & SeksTop 10 poza u sexu

Top 10 poza u sexu

Dosta sa istim starim rutinama u krevetu? Normalno je da posle nekog vremena zapadnete u kolotečinu. Zato je ponekad potrebno uneti novitete u seksualni život, a šta je bolje od eksperimentisanja s pozama? Potrudite se da ga obradujete nekom omiljenom tehnikom.

Dobar sex je neosporivo jedna od najvažnijih komponenti za izgrađivanje i održavanje uspešne veze. Nije Vam više potrebno da pretražujete knjižare za novim izdanjima Kama sutre, pobrinućemo se da Vam olakšamo posao pa Vam u daljem tekstu predstavljamo poze kojima možete „probuditi“ svoji seksualni život

Meduza

Da biste izveli ovu pozu potrebno je da muškarac bude fleksibilan, stabilan i izdržljiv. Muškarac sedi, žena seda na njega i rukama ga obgrli oko vrata. Ritam ljubavne igre odredjuju oboje.

Vetrenjača

Položaj vetrenjače se izvodi tako što žena leži na leđima sa lagano raširenim nogama, dok partener treba da legne na nju tako da mu glava gleda ka njenim stopalima. U ovoj pozi muškarac odredjuje ritam.

Kukičanje

Sex na kuhinjskoj radnoj ploči je brz i fenomenalan. Devojka sedi pravo na ivice i prelomi noge oko njega. Kuhinjski sex posvećava ženske seksualne odgovore, tako da se može postići orgazam u rekordnom roku.

Poza 69

Ova poza je popularne jer oba partnera nude zadovoljstvo u isto vreme. Dodatna prednost ovog položaja je što lako možemo upotrebljavati prste za stimulaciju partnera. Položaj 69 znači da nam je glava u medjunožju partnera. Najčešće se izvodi tako da jedan partner leži na leđima dok je drugi na njemu.

Uspravljeni sex

Ova poza zahteva ravnotežu, koncentraciju i bedra od čelika. Idealna je za brzi sex. Naslonjena leđa na zid i obavijene noge oko muškarca. To omogućava da se prodre dublje držeći bedra za dodatnu stabilnost. Ova poza savršena je za liftove, bilo gde i gde treba ili čak ne….

Kaubojka

Popnite se na sedlo i vozite! Parola je ove poze. Devojka je ta koja je na vrhu, koja postavlja ritam i jačinu. Ova poza može omogućiti muškarcu da kontroliše svoj orgazam. U ovoj pozi ruke muškaraca su slobodne za sve što poželi…

Doggy

fenomenalna za duboko prodiranje i stimulaciju G-tačke. Devojka je ta koja je na sve četiri, dok je on iza nje držeći joj kukove. Koristi svoje butine za potiskivanje, za dublje ili pliće, brže ili sporije, kako god vi to poželite. Opustite se i priredite mu raj za oči.

Kupanje u dvoje

Kupanje u dvoje može biti jako zanimljivo. I samo sapunjanje jedno drugog je uzbuđujuće. Sledeći put kada zajedno zaronite u penušavu kupku, neka on legne na leđa, oslanjajući glavu o ivicu kade. Okrenite se ka njemu, kleknite opkoračujući mu jednu nogu i spustite se na njega.

Dvostruki obrt

Ako žudite za kontrolom, ovo je poza za vas. Uzmite jastuk stavite ga ispod vrata. U tom položaju se preuzima vođstvo u smislu pritiska, tempa.

Misionarska

Ova poza poznatija je kao stari klasik. Mnogi je nazivaju i najprirodnijom pozom u sexu. Izvodi se tako što je žena raširenih nogu na leđima,a njen dragi je iznad nje i određuje tempo. U ovoj pozi dominantniji je muškarac.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!