Monday, May 20, 2024
HomeBlueToshiba predstavlja Encore Mini tablet

Toshiba predstavlja Encore Mini tablet


Toshiba Europe danas predstavlja Encore Mini – tablet računar dijagonale 17,8 cm (7 inča) sa Windows 8.1 operativnim sistemom u Bing okruženju i Microsoft Office 365 Personal paketom – u ergonomski dizajniranom i pristupačnom mobilnom izdanju. Kompaktan format Encore Mini modela zgodan je za poneti bilo gde, što korisniku omogućuje da sačuva i sinhronizuje poslovne podatke, ili da odgleda film dok je na putu. Spoj mogućnosti i formata Encore Mini, čini ovaj uređaj savršenim partnerom uz bilo koji primarni Windows-PC računar.
Idealan prenosivi partner
Encore Mini je osmišljen za upotrebu jednom rukom i pregledanje sadržaja, kao i da stane u omanju torbicu i komotno se koristi u pokretu ili na putu. Prilagođenost portretskom režimu rada, ergonomski dizajn i male dimenzije Encore Mini tableta – pružaju korisniku komfor povezivanja na internet kod kuće, na otvorenom i drugim mestima. Uz savršenu platformu za razmatranje, sinhronizovanje i čuvanje dokumenata, kao i pregledanje interneta, korisnici mogu da ostanu u kontaktu sa poslom, ili se razonode na bukvalno bilo kom mestu.
Windows i Microsoft Office 365 bilo gde…
Mobilna platforma Encore Mini modela upotpunjena je Windows 8.1 operativnim sistemom sa Bing okruženjem, kao i jednogodišnjom pretplatom na Microsoft Office 365 Personal paket. Sa već poznatim aplikacijama čitanje elektronske pošte ili pregledanje prezentacije tokom putovanja lakše je nego ikada. Pored toga, Encore Mini tablet sa lakoćom pokreće najznačajnije Windows aplikacije i servise, pa korisnici imaju kompletan doživljaj rada u Windows okruženju, u međuvremenu sastanaka ili tokom opuštanja – bilo preko samog tablet računara, proširivanjem Microsoft Office 365 paketa na primarni PC računar, ili pristupanjem dokumentima u informatičkom oblaku (eng. cloud). Sinhronizovanje i deljenje dokumenata između različitih Windows-baziranih uređaja je takođe lako i brzo, pa je ovaj tablet idealan za prelistavanje posla kada niste za kancelarijskim stolom, ili prebacivanje snimaka na PC za zabavu na ekranu većeg formata.
Sa 1TB besplatnog prostora za skladištenje podataka u OneDrive onlajn skladištu, uz mogućnost da se taj kapacitet kasnije poveća, korisnici mogu da čuvaju koliko god podataka požele. Tu je i 60 „globalnih Skype minuta“ za kontakte sa porodicom i prijateljima. Kapacitet skladištenja Encore Mini tableta može da se proširi preko microSD Card konektora, koji podržava microSD kartice do 128GB kapaciteta – za više poslovnih i privatnih podataka pri ruci. Uključena funkcionalnost bežičnog prikaza slike je izuzetno korisna za prezentacije pred većim auditorijumom, jer korisniku omogućuje da deli sadržaj sa svog tableta na većim ekranima. Za potrebe prebacivanja datoteka na druge uređaje, tu je micro-USB priključak.
Snažne performanse u malom pakovanju
Sa Intel Atom Quad Core procesorom, Encore Mini pruža snažne performanse tokom celog dana. Od brzog pokretanja i sa baterijom koja traje do sedam sati, Encore Mini omogućuje korisniku da prosto uživa u brzom odzivu računara tokom pregledanja interneta, kao i besprekoran paralelni rad sa više aplikacija, što prebacivanje sa zadatka na zadatak čini lakim i jednostavnim.
Veb kamera na poleđini uređaja rezolucije 2MP i prednja veb kamera rezolucije 0,3 MP su tu za  fotografisanje i video ćaskanje sa porodicom, prijateljima i kolegama. Ovakvu intuitivnu prirodu Encore Mini tableta podržava i Toshiba Display Utility aplikacija koja omogućuje uvećanje prikaza tekstualnih menija i drugih sitnih elemenata u desktop programima. To korisnicima obezbeđuje maksimum vrednosti od korišćenja desktop programa na svojim Encore Mini uređajima.
Toshiba Encore Mini tablet će biti dostupan tokom 4. tromesečja 2014. u Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!