Wednesday, July 17, 2024
HomeBlueTotalno drugačiji od svih!

Totalno drugačiji od svih!

Multifunkcijski uređaji su oduvek predstavljali dobru investiciju naročito ako imate velike potrebe za štampanjem, kopiranjem, skeniranjem i faksiranjem u isto vreme. Međutim, koliko god praktični i brzi bili oni su fizički totalno nezanimljivi većini potencijalnih kupaca. Lexmark je rešio da promeni to i zato je kreirao jedan moderan i fizički totalno fashion MF uređaj koji je nazvao S815.

Kada posmatrate Lexmark S815 prvo što se pitate je – da li je moguće da je ovo MF mašina? I zaista svojim izgledom ovaj multipraktik više podseća na neki svemirski brod nego na inkjet multifunkcionalac. Nigde dugmića, sve ultra moderno i svedeno sa jednim velikim displejom po sredini preko koga upravljate samim proizvodom i njegovim funkcijama. Inače sve je osetljivo na dodir i jedini taster koji kvari izgled je onaj za paljenje i gašenje mašine. No to ćemo staviti sada po strani, pošto je generalno i nebitno za ostatak priče, ali čisto smo pomenuli da ne bude kako vas nismo detaljno informisaliJ.

S815 koristi 4 Vizix kertridža i može da štampa na svim vrstama papira do veličene od A4. Pogodan je kako za print teksta i grafike, tako i za formiranje fotografija. Na stolu će zauzeti malo mesta i posao će obaveti bez ikakvih problema. Prelom boja je fenomenalan, a prikaz detalja više nego dobar. Što se tiče brzine štampe nije neki rekorder, ali nije ni najsporiji u svojoj klasi.

Sa S815 možete štampati i direktno i bežično (preko WiFi adaptera), a o kompatibilnosti nema da brinete, pošto ovaj MF radi pod svim aktuelnim Win i Mac platformama. Cena mu jeste malo viša, ali ako želite da se u svemu razlikujete od drugih i budete maksimalno prepoznatljivi S815 je multifunkcionalac koji obavezno morate da imate.

Cena (bez PDV-a): oko 35.000,00 dinara

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!