Saturday, April 20, 2024
HomeRedLjubav & SeksTreba li da spavate s njim posle trećeg sastanka?

Treba li da spavate s njim posle trećeg sastanka?

Želite li da posle nekoliko izlazaka sa simpatičnim frajerom pređete u vezu, seks je sigurno stanica na kojoj morate da zastanete. Da li se držite pravila “tri sastanka” posle čega odmah ulećete u njegov krevet ili odugovlačite u nedogled. Saznajte šta o svemu misle seksualni terapeuti i kako da donesete prave odluke za sebe.
DOBRO RAZMISLITE O SVEMU

  • Nije pametno da spavate s momkom na prvom sastanku. Ako tražite nekoga za vezu, prvi izlazak nije dobar trenutak za toliku intimu. Neki stručnjaci za odnose i veze veruju da prerani seks može da umanji šanse za pronalaženje pravog odnosa. Bez obzira na to koliko vam se on sviđa i čini idealnim, idite korak po korak, zapamtite šta želite od odnosa i delujte na način koji najbolje prikazuje vaše namere.

SEKS NE MOŽE DA BUDE JEDINA VEZA

  • Nemojte spavati s nekim na prvom sastanku zato što mislite da je seks jedina stvar koju možete ponuditi. Na taj način sve će delovati jeftino i otrcano. Ne zaboravite da je za dobar seks i vezu potrebna doza intimnosti koju ne možete stvoriti odmah.

NE SLUŠAJTE DRUGE

  • Pravilo o tri susreta pre seksa, koje je zavladalo devedesetih, različito se interpretira. Izlazak nije slučajna kafa od pola sata ili susret na putu do posla. Bez obzira šta će vam prijatelji reći- ne slušajte nikoga osim sebe i sledite svoja osećanja.

NE BOJTE SE DA PITATE

  • Ako želite vezu i niste za usputne flertove ili seks, pošteno je da od početka budete iskreni prema sebi. Pitajte ga šta traži i želi trenutno u životu. To ne znači da biste u prve tri rečenice trebali da izložite svoje životne planove, ali tokom večeri spomenite šta želite.

 
Izvor: Blic-Žena

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!