Saturday, April 20, 2024
HomeBlueArt ShowU Bašti SKC-a nastupiće bend Repetitor

U Bašti SKC-a nastupiće bend Repetitor

U petak, 1. juna od 21.00, u Bašti Studentskog kulturnog centra bend Repetitor održaće svoj najveći solistički koncert u Beogradu.
Ovim nastupom Repetitor će obeležiti značajan jubilej – deset godina debi albuma.
„Sve što vidim je prvi put“ – poručio je bend debi albumom. Deceniju kasnije skoro je neverovatno koliko energije ova furiozna beogradska trojka i dalje ima. Kao da je nisu trošili, već skupljali. Kao da se eksplozija ponavlja sa svakim njihovim izlaskom na binu.
Nisu odabrali slučajno baš SKC…
– U to vreme, 2008, SKC je bio mesto na koje su ljudi dolazili po inerciji na koncerte, čak i na nepoznate bendove. Tu smo svirali sedam puta za prve tri godine postojanja benda, što je mnogo doprinelo da dođemo do publike. Sad želimo da prodrmamo temelje SKC-a i da oživimo njegovu najbolju stranu – kaže Boris Vlastelica.
Ovim povodom Repetitor je objavio i tri spota sa izdanja „Sve što vidim je prvi put“, za pesme koje do danas nisu bile ekranizovane.
Spotovi za pesme „Ja“, „Zli sin“ i „Pukotine“ nastali su u Kvaki 22 u decembru 2017. godine.
Ulaznice za koncert Repetitora 1. juna u bašti SKC-a dostupne su po specijalnoj promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima mreža Eventim, Gigs Tix, DD Tickets, u Felix Shop-u (TC Sremska I sprat), kao i u kafeima Mašta (Bulevar Zorana Đinđića 67) i Zbornica (Skender begova 53b).
Redovna cena ulaznica iznosiće 800 dinara, odnosno 900 na veče koncerta, na ulazu u Baštu SKC-a.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!