Thursday, June 13, 2024
HomeBlueU zdravom telu, zdrav duh

U zdravom telu, zdrav duh


Da, tako kaže stara narodna poslovica, a ako se vodite njome onda će vam sigurno trebati Garminov Forerunner 210. Varate se ako mislite da je ovo samo običan sat; čak naprotiv, on je pravi mali kompjuter, napravljen da vam asistira u treningu i pruži vam mnoštvo informacija kako biste efikasnije mogli da planirate vaše treninge, bilo da ste profesionalni trkač ili biciklista, ili džogirate i vozite bicikl rekreativno.
U sebi ima ugrađen vrhunski GPS prijemnik sa HotFix tehnologijom, sa kojim na brz i jednostavan način hvatate satelitski signal, koji će vam pružiti tačne podatke o tome koliko daleko, koliko brzo i koliko jako ste trenirali.
Nudi mogućnost kreiranja intervalnih treninga, a možete videti i kojim tempom ste trenirali u svakom od zadatih intervala. Takođe, možete zadati opseg za dozvoljen ili željen broj otkucaja srca na treningu, uz mogućnost aktiviranja alarma kada puls padne ispod ili ode iznad dozvoljenih vrednosti.
Ali to nije sve! Kada završite vaš treninig, možete Garmin Forerunner 210 povezati na Garmin Connect Web stranicu (http://connect.garmin.com) i uporediti ostvarene rezultate sa ostalim vlasnicima nekog Forerunner sata, pratiti vaš napredak i jednostavno imati kontrolu nad vašim treninzima.
Štaviše, Connect Garmin strana, može da vam pokaže čak i koliko ste kalorija potrošili, da vas informiše putem mape gde ste tačno trčali, daje vam izveštaj gotovo o celokupnom vašem treningu – kao da imate profesionalnog trenera uvek uz vas.
Cena (sa PDV-om): 29.854,00 dinara
Kontakt: Info Team, www.infoteam.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!