Friday, May 24, 2024
HomeBlueUpoznajte Eco servis

Upoznajte Eco servis

Svako ozbiljno kancelarijsko i kućno okruženje ne može da funkcioniše bez računara i štampača, odnosno multifunkcionalnog uređaja. Međutim, šta se dogodi kada štampač ili multifunkcionalac iznenada zataje? Glavobolje, pogotovo ako vam od istih zavisi posao ili štampanje nekih ozbiljnih dokumenata.

Alternativa u vidu “odštampaću” u lokalnoj print radnji može biti trenutno rešenje, ali to pored toga što oduzima puno vremena, mnogo i košta. Mi mislimo da je najbolje potražiti rešenje kod stručnih ljudi u proverenom servisu, kakav je sigurno Eco servis o kome vam nešto više govorimo u nastavku teksta.

Eco servis je trenutno jedan od najboljih u Beogradu i Srbiji. U svojoj ponudi ima najrazličitije usluge: od servisiranja matričnih, laserskih i ink jet štampača, do recikliranja kertridža, servisiranja računara i fax aparata. Ono što ovaj sevis izdvaja od drugih jeste maksimalna posvećenost poslu, brza i efikasna intervencija, a to znači mogućnost preuzimanja aparata kod naručioca i po izvršenom poslu vraćane istih, kao i veoma korektna cena usluga.

Tokom posete Eco servisu imali smo prilike da se uverimo u stručnost i posvećenost servisera koji veoma brzo i efikasno rešavaju najrazličitije probleme, uključujući čak i one najsloženije -kada otkaže kompletna elektronika štampača i multifunkcionalaca. Upravo zbog toga, kao i svega prethodno navedenog iskreno vam preporučujemo da Eco servisu prepustite vaš neispravni printer  ili MF uređaj – sigurni smo da će ga popraviti u najkraćem roku i po najpovoljnijoj ceni.
Kontakt: Eco servis, Knjeginje Zorke 56 Beograd
Telefoni: 011-2458-539 i 062-150-86-70

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!