Monday, July 15, 2024
HomeOrangeIntervjuUrbana i odlučna!

Urbana i odlučna!

Novi “Demofest” grabi krupnim koracima napred tako da ćemo se od 27. do 29. jula na tvrđavi Kastel u Banja Luci uveriti da su organizatori ostali dosledni epitetu: Najveći demofestival u regionu.

I ove godine mnogo toga zanimljivog: 30 demo bendova takmičara, tri prošlogodišnja pobednika, 3 velika revijalna imena i 3 svetski poznata DJ-a. Drugim rečima, zaista mnogo razloga da posetite Banjaluku u predstojećem periodu.

Uoči Demofesta, razgovarali smo sa Brankicom Stojanović, PR menadžerom “Demofesta” i agencije “Aquarius Ogilvy”, koja treba da se pobrine da nam bude sve potaman tih dana.

 Urban: Koliko su socijalne mreže bitne u tvom poslu?

 Brankica Stojanović: Socijalne mreže su moj najbolji partner u poslu kojim se bavim. Svakodnevno ih koristim i konstantno pronalazim nove vidove njihove upotrebe kako bih na što bolji način izašla u susret kako zahtevima klijenata, tako i projektima agencije. Kada je konkretno u pitanju “Jelen Demofest”, socijalne mreže urade sigurno pola posla u širenju informacija i pozitivne energije vezane za festival.

Urban: Koliko vremena provodiš na računaru?

Brankica Stojanović: Mnogo, mnogo više nego, recimo, u prirodi, nažalost. Posao je takav da zahteva skoro pa stalnu prisutnost na izvoru informacija, a računar upravo tu i jeste. Tu na scenu stupa moj iPhone koji je konstantno uz mene i koji je kao mini laptop. S tim što još ima opciju telefoniranja. Baš sve što mi je potrebno. 

Urban: Apple kao fenomen?

Brankica Stojanović: Moje oduševljenje Apple-om počelo je baš davno, još dok sam bila klinka. Fenomen “zagrižene jabuke” bio je kao neostvareni san. Naša bezgranična ljubav počinje pre 4 godine kada sam na poklon za rođendan dobila novi iPod touch od čak 32 gb. Od tada do danas vrlo čestko koristim izreku kako “svojih 32 GB uvek nosim sa sobom”. Oduševljava me praktičnost, jednostavnost, dostupnost svega, dizajn i funkcionalnost. Zaista mislim da Apple u ovom vremenu nema konkurenciju.  

Urban: MAC ili PC?

Brankica Stojanović: Mac. Jer je prilagođen brzini današnjice i za razliku od PC-a on se prilagođava korisniku, a ne korisnik njemu.

Urban: Dugogodišnji si korisnik iPhonea? Tvoji utisci, da li si postala jedna od onih osoba koje nazivamo zaljubljenicima u Apple?

Brankica Stojanović: Da, definitivno se mogu tako nazvati. Mislim da sada više ne bih mogla da pristanem na kompromis i svoje poverenje ponudim nekoj drugoj vrsti telefona. On je kao još jedna dodatna ženska torba, puna svega onoga što mi je potrebno. Zaista se uvek mogu osloniti na njega, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Skoro sam prešla na Iphone 4 i zaista sam prezadovoljna,. Toplo ga preporučujem svima.

Urban: Da li koristiš još neki Apple dodatak ili tek planiraš?

Brankica Stojanović: Pored već nabrojanog trenutno ne koristim ništa više, ali svakako planiram. Moju pažnju zaokupile su megasonične slušalice koje sam skoro videla u iStyle radnji tako da mislim da je to naredna teritorija za osvajanje u Apple svetu. 

Urban: Ko su izvođači koji će se ove godine pojaviti pred publikom u BL na “Demofestu”?

Brankica Stojanović: Ove godine nas u revijalnom delu očekuju Kelis, Skindred i Tricky, a na afterparty stageu – IAn Pooley, Andy Ward i Big Bud ft Necone. Cena jednodnevne karte je 5 evra što je zaista simbolično u odnosu na program koji očekuje posetioce. 

Urban: Veliki broj naših korisnika je i publika “Demofesta” – šta im poručiti na kraju intervjua?

Brankica Stojanović: Na ovogodišnjem “Demofestu” vas očekuje zaista veliki broj kako izvođača, tako i prilika za odličan provod, a vaš Apple ljubimac vam može pomoći da to i zabilježite i trajno ostavite u sjećanju.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!