Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueArt Show"Usamljeni rendžer" od 4. jula u bioskopima!

"Usamljeni rendžer" od 4. jula u bioskopima!

Podsećamo vas će najnovije ostvarenje reditelja Gora Verbinskog,Usamljeni rendžer“, biti premijerno prikazano u sredu, 3. jula u bioskopu Kolosej, u terminima od 20 i 22h. Od četvrtka, 4. jula, “Usamljeni rendžer” stiže i na redovne repertoare bioskopa Kolosej, Cineplexx Delta City, Dom Sindikata, Roda, Takvud, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš) i Cineplexx Mne (Podgorica).    

Od producenta Džerija Brukhajmera i reditelja Gora Verbinskog, filmskog tima koji stoji iza blokbaster franšize „Pirati sa Kariba“ stiže film „Usamljeni rendžer“, uzbudljiva avantura prepuna akcije i humora, u kojoj je dobro poznati maskirani heroj oživljen na potpuno nov način. Indijanski ratnik, Tonto (Džoni Dep) prepričava do sad nepoznate priče koje su transformisale Džona Rida (Armi Hamer), čoveka od zakona, u legendarnog borca za pravdu. Film će povesti publiku na uzbudljivu vožnju prepunu iznenađenja i duhovitih sukobljavanja u toku koje će ovi nesvakidašnji heroji morati da nauče da rade zajedno i da se bore protiv pohlepe i korupcije.
Osamdeset godina nakon što su prvi put zaokupili maštu publike, klasični likovi, Usamljeni rendžer i Tonto, i dalje su neizostavni deo američkog kulturnog nasleđa.
Džeri Brukhajmer, producent film kaže: ”Postoji nešto kod ovih likova, što privlači sve generacije,od kada su stvoreni. Odrastao sam u Detroitu, a televizijska serija i radio drame su bile deo moje mladosti, kao i kod miliona drugih. Ovi likovi nam se više decenija vraćaju kroz televizijske serije, radio, pozorište, crtane filmove, stripove, knjige, ilustrovane novele, video igice. Opčinjenost njima jednostavno ne jenjava.”
Trejler filma možete pogledati ovde:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!