Wednesday, July 17, 2024
HomeGreenUvedite prirodu u svoji dom

Uvedite prirodu u svoji dom

Kamenje i šljunak često mogu biti teške za oko. Predstavljamo vam ih u potpuno novom dizajnu kao dekorativne predmete. Euforija i lakoća nameštaja: razmatranja koja su usresređena na naš odnos prema okruženju. Metaforični predmeti koji su korisni i lepi za novo stanište.

Stefani Morin, francuska dizajnerka, projektuje unutrašnji i spoljašnji nameštaj na osnovu raznih elemenata prirode.

Od 2004.godine, Stefani kreira novu kolekciju svake godine koje se odnose na specifičan koncept i oblik sastavljen od mekih oblika i jednostavnih linija koje se podudaraju međusobno i preklapaju do beskonačnosti.

Postoji mekan i udoban asortiman garnitura za sedenje koja liče na šljunak, ali i sličan skup nameštaja predviđen za zatvoreni prostor koji pruža visok kvalitet nameštaja. Kako biste dodali u porodicu baštanske garniture, Stefani je dizajnirala seriju stolica kojie liče na kišne padavine. Ove svetle i prenosne stolice takođe sadrže svetla za osvetljavanje svake večeri napolju.

Ona svoje kreacije smatra prirodnim i razigranim, prihvatajući jedinstveni odnos sa savremenim životnim prostorom. Kolekcije odbacuju ideju o teškim i obimnim nameštajima i umesto toga predstavlja koncept lagane objekte koji služe kao praktični predmeti.

Njen nameštaj je 100% proizveden u Francuskoj, u okviru svoje radionice u Nici.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!