Tuesday, November 28, 2023
HomeUrban vodičDešavanjaVeliki koncert grupe Alisa ove subote u Domu omladine!

Veliki koncert grupe Alisa ove subote u Domu omladine!

Legendarna pop-rok grupa Alisa održaće ove subote, 17. decembra, koncert u Domu omladine Beograda.

 

Alisa će u subotu, sa malim zakašnjenjem proslaviti svoj 35. rođendan, i to baš u klutnoj, Velikoj sali Doma omladine Beograda, gde su održali i svoj prvi koncert.

Koncert nosi naziv „Najbolje iz zemlje čuda”, kako se zove i dupli CD koji je nedavno objavila izdavačka kuća PGP-RTS u saradnji sa Jugodiskom. Na tom izdanju nalaze se 24 pesme grupe Alisa, kao i dva singla koja je ovaj bend snimio u poslednje tri godine.

Na koncertu će fanovi moći da čuju mnogo pesama koje su voleli i vole: „Sanja“, „Kesteni”, „Blago onom ko te ne sanja”, „Da li si čula pesmu umornih slavuja“, „Posle devet godina”, „Ljubicu te tako”, „Skidam košulju da legnem”, „Sećanja“… Većina tih pesama biće izvedena u originalnim aranžmanima. „Ipak, Alisa je sa dva nova mlada člana, violinistkinjom i gitaristom, dobila neku novu energiju i bogatstvo zvuka“ kaže bend, najavljujući i neka malo drugačija izvođenja starih pesama.

 

Kao gosti na koncertu nastupiće Ivana Ćosić, jedna od najboljih pevačica na ovim prostorima, kao i mladi talentovani gitarista Aleksa Danić.

 

Vrata Velike sale Doma omladine biće otvorena u 19.30h, a početak koncerta zakazan je za 20h.

 

Ulaznice za koncert su u prodaji po ceni od 1400 dinara i mogu se nabaviti na prodajnim mestima Tickets.rs, kao i online. Na dan koncerta cena ulaznice biće 1600 dinara. Ulaznice će biti dostupne i na blagajni Doma omladine.

 

 

Link za prodaju ulaznica: https://tickets.rs/event/najbolje_iz_zemlje_cuda_3838

Facebook event:  https://www.facebook.com/events/810745760200580

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!