Sunday, June 16, 2024
HomeBlueVeoma brz čitač kartica

Veoma brz čitač kartica

Čitači memorijskih kartca su sa pojavom velikog broja memorijskih standarda postali nezamenjivi gedžeti vlasnicima modernih digitalnih aparata i kakmodera, ali i svima koji imaju veliki broj uređaja koji koriste memorijske kartice. Sa druge strane USB 3.0 standard uzima sve više maha i našao je svoje mesto i među čitačima kartica, pa smo tako iz meseca u mesec svedoci sve većeg broja čitača sa potpisom ovog protokola. Transcend kao njihov najveći proizvođač među prvima je lansirao svoju USB 3.0 verziju čija je oznaka – Transcend TS-RDF8K.

Transcend TS-RDF8K je maleni i izuzetno lagan čitač kartica napravljen od kvalitetne plastike. Bez problema staje u džep od farmerica ili košulje, a može se uklopiti i kao neki simpatičan dekorativni predmet na stolu pored računara. Integriše tri čitača preko kojih su podržani svi aktueni memorijski standardi (CF I, MicroSD, MS Duo, MS Pro, SD…), dok oni koji se ne nalaze na osnovnom spsiku moraju da koriste odgovorajuće adaptere.

Tokom druženja TS-RDF8K je pokazao da je zaista moćan čitač jer smo u kombinaciji sa par memorija visoke klase umalo dostigli maksimalne USB 3.0 vrednosti. Inače, sam čitač pored USB 3.0 protokola bez problema podržava i USB 2.0 standard, međutim tada ne računajte na neke velike brzine transfera podataka. Kompatibilnost sa svim aktuelnim Win OS-ovima se podrazumeva, a TS-RDF8K fino radi i pod većinom Mac i Linux platformi . Prava stvar je i ekstra povoljna cena zbog koje TS-RDF8K ima veliku šansu da postane najtraženiji čitač na tržištu.

Cena (sa PDV-om): oko 1.500,00 dinara

Kontakt: ViP House, www.viphouse.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!