Thursday, June 20, 2024
HomeBluePovoljne elektronske knjige

Povoljne elektronske knjige

Sve kupljene knjige na sajtu Knjizara.com preko servisa PlatiMo tokom Sajma knjiga, biće 30 odsto jeftinije, zahvaljujući kompaniji Telenor.

Kupca koji bude imao najveći broj transakcija putem PlatiMo usluge, Knjižara.com nagradiće Apple iPad2 tabletom.

„Svesni smo da je kupovina putem Interneta i mobilnog telefona budućnost i želimo svojim kupcima omogućiti da budu na Sajmu knjiga gde god da se nalaze. Zahvaljujući Telenorovoj usluzi PlatiMo, moguće je kupovati knjige sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme i na taj način izbeći gužve, a pri tome dobiti značajan popust,“ kaže Aleksandar Drakulić, direktor sajta Knjizara.com.

Slovenačka kompanija Halcom razvila je platformu na kojoj se zasniva servis PlatiMo i koji omogućava sigurnu i brzu transakciju novca uz visok stepen zaštite podataka. PlatiMo je finansijska usluga plaćanja putem mobilnog telefona i predstavlja modernu alternativu novcu i platnim karticama, koja se može po jednostavnosti uporediti sa podizanjem novca na bankomatu. 

Telenor ovu uslugu nudi svojim korisnicima zajedno sa partnerima Komercijalnom, Raiffeisen, Erste i Credit Agricole bankom, a neke od kompanija i firmi koje su ušle u sistem PlatiMo su Metro Cash&Carry, Tehnomanija, Knjizara.com, Philip Morris, JAT, Studio Moderna i veliki izdavaoci računa poput Elektrovojvodine.

PlatiMo uslugu moguće je koristiti nezavisno od tipa mobilnog telefona. Korisnik je obavezan samo da u Telenorovoj prodavnici zameni staru SIM karticu novom sa digitalnim sertifikatom i poveže sertifikat sa tekućim računom u banci. Konačni korisnik tako može da obavi plaćanja mesečnih računa za Telenor, struju, vodu, kupuje na Internetu, prebacuje novac drugim PlatiMo korisnicima, kupuje avio karte putem JAT-ovog call centra i pazari u Internet prodavnicama. Pored plaćanja, usluga PlatiMo može se koristiti i za naručivanje servisa e-uprave, elektronskog bankarstva i sličnih servisa.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!