Wednesday, July 17, 2024
HomeTechnolifeDigitalizacija PoslovanjaVeracomp d.o.o. i Palo Alto Networks su sklopili ugovor o distribuciji Palo...

Veracomp d.o.o. i Palo Alto Networks su sklopili ugovor o distribuciji Palo Alto Networks

Veracomp d.o.o. i Palo Alto Networks su sklopili ugovor o distribuciji Palo Alto Networks sigurnosnih rešenja namenjenih zaštiti podataka i IT sistema preduzeća.

Veracomp je potpisao ugovor o distribuciji sa kompanijom Palo Alto. Veracomp će kroz ovaj ugovor na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Severne Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova ponuditi rešenja kompanije Palo Alto Networks namenjena zaštiti kompanija od modernih pretnji te pojačati izgradnju NextWave Palo Alto Networks partnerske mreže.

Strategija kompanije Veracomp je biti partner od poverenja za naše kupce, specijalista za distribuciju rešenja koja najbolje odgovaraju modernim sigurnosnim izazovima. Rešenja kompanije Palo Alto Networks, globalnog predvodnika na području kibernetičke sigurnosti, bitna su novost u našem distribucijskom portfoliu čime Veracomp dodatno pojačava svoju poziciju predvodnika specijalizovanog distributera za ICT sigurnosna rešenja. Rešenja kompanije Palo Alto Networks krajnjim će korisnicima u Adriatic regiji biti ponuđena kroz prodajnu mrežu partnera kompanije Veracomp d.o.o.

“Palo Alto Networks sa zadovoljstvom prima Veracomp u našu distributivnu porodicu. Veracomp je tržišni lider u Adriatic regiji i moći će iskoristiti snagu Exclusive Grupe za dalje širenje svoje pozicije. Na tim područjima nastavljamo s rastom i radujemo se onome što će Veracomp doneti u smislu širine, poznavanja tržišta, odnosa i, naravno, njihovog entuzijazma i energije. Smatramo da je ovo pravo vreme za uključivanje distributera koji pokriva Adriatic regiju i radujemo se novom partnerstvu” – izjavila je Claudette Atkinson, direktorka distribucije za EMEA, Palo Alto Networks.

“Veracomp d.o.o. od svog postanka 2001. godine deluje kao specijalista za područje ICT sigurnosti te se ključni deo našeg distributivnog portfolia bavi tom temom i povezanim izazovima. U 2021. godini su ransomware i druge cyber pretnje u porastu a s time su povezani i napadi na VPN/udaljene tačke pristupa. Prirodno je potražiti adekvatan odgovor. Dodavanje kompanije Palo Alto Networks u naš distributivni portfolio korak je u smeru kojim želimo poboljšati stanje sigurnosti u regiji te ponuditi rešenja na koja se kompanije mogu osloniti s poverenjem.” – kaže Aleksandar Stančin, član uprave kompanije Veracomp d.o.o.

Više o Palo Alto Networks rešenjima možete saznati posetom službenoj Web stranici kompanije

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!