Saturday, July 20, 2024
HomeBlueVeran saputnik

Veran saputnik

U letnjim mesecima potrebe za kvalitetnim perifernim uređajima su u porastu, naročito onim vezanim za prenosne računare, pošto je sezona godišnjih odmora i putuje se na sve strane. Ekipa Urban portala vas je u prethodnom periodu upoznala sa nekoliko sjajnih rešnja, pa tako nastavlja i i u buduće. Za danas smo odabrali jedan veoma zanimljivo koncipiran bežični miš koga potpisuje kompanija Sweex.

Sweex MI452 je jednostavno dizajniran optički miš koga krase jednostavne linije i odlična pokretljivost na svim podlogama. Napravljen je od kvalitetne plastike crvene boje, koja ga čini posebno atraktivnim, međutim sa druge strane nije baš jednostavna za održavanje. Glavni problem leži u sjajnom finišu koji je poprilično izvikan jer je podložan grebanju i risovanju.

Nožice na mišu su teflonske što u realnom radu garantuje odličnu pokretljivost na svim vrstama podloga, čak i drvenim i lakiranim. To znači da gde god se nađete (u prirodi, parku, na moru ili nekoj zabiti), možete se maksimalno opustiti i prepustiti uživanjima u omiljenoj multimediji ili poslu, kao i čevrljanju na internetu. Kao što smo rekli senzor je optičkog tipa i operiše maksimalnom rezolucijom od 2000dpi zahvaljujući kojoj može poslužiti i u radu sa nekim veoma preciznim aplikacijama (CAD ili Photoshop tipa), mada to nije naša preporuka – ipak se zna šta je za tu namenu, ali kada zagusti znajte da se možete osloniti na njega.

Sweex MI452 sa računarom komunicira preko nano USB prijemnika i kompatibilan je sa svim aktuelnim Windows i Mac platformama. Najviše će odgovarati ženama, ali verujemo da će se često naći i u rukama muškaraca. Ah da ne zaboravimo popuno je simetričnog oblika i na sebi nema dodatnih tastera. Cena – extra povoljna!

Cena (sa PDV-om): 1.599,00 dinara

Kontakt: WinWin, www.winwin.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!