Sunday, June 16, 2024
HomeBlueViše štampe sa manje para - poručuju iz Lexmarka

Više štampe sa manje para – poručuju iz Lexmarka

Mlazni štampači i višefunkcijski uređaji imaju odlične karakteristike i mogućnosti kao i vrlo povoljne cene, pa ih zbog toga kupuju vlasnici malih kućnih kancelarija. Zbog veličine uređaja proizvođači su morali da smanje veličinu kartridža sa mastilom, što je korisnike primoralo da paze šta će štampati i da uvek u rezervi imaju rezervne kartridže.

Iako je reč o uređajima koji mogu da prave kolorne otiske, korisnici najčešće štampaju dokumente i tekstove u crnoj boji. Zato je Lexmark proizveo kartridž sa crnim mastilom 105XL koji omogućava štamapanje više od 500 A4 strana, što znatno povećava efikasnost i snižava cenu otiska. Kartridž 105XL sada se dobija u standardnoj ponudi prilikom kupovine Value Ink uređaja zasnovanih na Lexmarkovoj patentiranoj tehnologiji Vizix koja omogućava izuzetnu preciznost, izvanredan kvalitet slike, otporan crni tekst i odvojene kartridže.

Cena kartridža je 5 € u dinarskoj protivvrednosti (sa uračunatim PDV-om).

Evo i opisa nekih modela što se dobijaju sa kartridžom 105XL i garancijom 3 odnosno 5 godina.

Lexmark Interpret S409

Ovaj pouzdani All-In-One štampač pruža vrhunski kvalitet fotografija, automatski mehanizam za uvlačenje dokumenata koji poboljšava efikasnost i ugrađenu bežičnu funkciju pomoću koje možete pokrenuti štampu sa bilo kojeg mesta u kancelariji.

Lexmark Prospect Pro209

Ponudite klijentima mirniji san uz petogodišnju garanciju kompanije Lexmark. Takođe će ostvariti uštedu papira, energije i novca zahvaljujuću asortimanu ugrađenih Eco Mode funkcija u koje spada automatsko obostrano štampanje.

Lexmark Prevail Pro709

Pored svih funkcija i prednosti koje pruža model Prospect Pro209, ovaj All-In-One štampač visokih performansi pruža dodatnu mogućnost Ethernet umrežavanja, kao i skeniranja vizitkarti.

Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!