Saturday, June 22, 2024
HomeGreenVolite svoje telo

Volite svoje telo

Smatrate da imate seksi telo? Volite da uživate u mazanju i ulepšavanju isog senzualnim kremama i napitcima koji ga čine mekšim? Ili jedostavno ne želite da mislite o tome?


U sledećem tekstu, saznajte koja te to 10-to minutna vežba, zbog koje ćete svoje telo još više zavoleti.

Zgrabite 10 minuta potpune privatnosti, koji će vam pomoći da svoje telo vidite kao poželjno i lepo. Zato odštampajte sledeće korake, zalepite na vidljivo mesto i vežbajte kad god vam se ukaže vreme.

Ljubav prema telu

Nađite 10 minuta kada ste sami u spavaćoj sobi, uhvatite ogledalo, skinite se goli i legnite na krevet. Opustite se. Uhvatite ogledalo, koristite ga kako biste pogledali određene delove tela. Nikako ne započinjite sa delovima tela kod kojih vam se javlja “ paranoja” ( odnosno zone tela koje ti se ne sviđaju) počnite sa neutralnim mestima kaošto su  lice, vrat, ramena i ruke. Kad legnete pogledajte kako se lepo povezuju vrtat i grudi- pogledajte malo bolje šupljine između. Zatim pogledajte ruke i meku kožu na njima. Kako je divan osećaj kada ih pokrenete ka telu svog partnera i obavijete ih oko njega?

Pogled na noge

Meka koža se nalazi na unutrašnjoj strain butina. Zamislite pokret ruke duž te noge- osetite tu mekoću i glatkost, za razliku od nogu vašeg partnera. Zamislite kako se on oseća kada te noge krenu oko njigovog struka kada imate seksualni odnos.


Pogled na grudi

Ne razmišljajte o veličini ili obliku- samo pogledajte svoje bradavice. Pokrenite svoju ruku ka njima i osetite kako odmah reaguju. Zamislite nežno ljubljenje vašeg partnera na njih. Vruće!

Pogledajte svoj stomak

Osetite kako je meko. Možete imati drugačije osećanje prema stomaku nakon trudnoće, ali čak i ako to ne zadovoljava vaše kriterijume, on je i dalje mek i gladak. Nastavite sa spuštanjem pogleda na dole i vidite stidne kosti. Pogledajte način na koji su vaše noge otvorene.

Kada ovo shvatite i prihvatite u svakodnevnom životu, oslobodite se negativnih misli o sebi i svom telu. Setite se kako ono izgleda sada. Tako bi trebalo da razmišljate svakodnevno: da je toplo, glatko telo sa svojim misterijama i iskušenjima. Ako možete da zadržite te misli u glavi, iz vas će odisati seksipil.

Previous article
Next article
UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!