Reper Voodoo Popeye i multimedijalni umetnik Jovan Petrović objavili su album „Mantriks“ za izdavačku kuću Multimedia Music.

Album “MAHTPNKC” rezultat je saradnje između poznatog repera, pesnika i romanopisca Radenka Stojanovića, kojeg šira javnost zna pod imenom Voodoo Popeye i Jovana Petrovića, multimedijalnog umetnika koji je napravio muziku i producirao ovaj album.  

MAHTPNKC oslikava stanje stvari u našem društvu. Daje naznake budućeg kretanja. Taj kreativni spoj je sinhronizovanom saradnjom došao do umetničkog proizvoda koji bi mogli da svrstamo u pop-rep muziku koja otvara publici perspektivu vremena u kojem živimo. Kao mantru svakodnevnog uticaja sistema na ljude preko željene matrice, o čemu bi i sam naslov albuma trebalo da govori. 

 

Kao singlovi sa ovog izdanja do sada su se izdvojile pesme „Alo brate“ i „Avatar“ za koje su objavljeni i video spotovi.

Voodoo Popeye & Jovan Petrović – Alo Brate


Voodoo Popeye & Jovan Petrović – Avatar

Na albumu se nalazi 8 pesama čije tekstove i aranžmane potpisuje Voodoo Popeye. Muziku, produkciju i miks radio je Jovan Petrović koji je pored toga bio zadužen i za deo aranžmana, semplove, zvučne efekte, bas, gitare i bubanj. Album je napravljen u studiju „Cor Leonis“ tokom 2018. i 2019.godine.

„Voodoo Popeye ponovo jaše sa idejama i pesmama koje traju!“ 

Mantrix_by Bojan Marjanovic
Mantrix by Bojan Marjanovic

Album “MAHTPNKC” dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.