Friday, May 24, 2024
HomeRedLjubav & SeksVrste seksa koje trebate izbegavati

Vrste seksa koje trebate izbegavati

Iako svi volimo seks, neke vrste seksa bilo bi bolje izbegavati.
“NIJE MI BAŠ DO SEKSA” SEKS

  • To je ono kada on baš insistira, a vama nije apsolutno ni do čega. Pristajete samo da ga ne biste naljutili, zar ne?

SEKS KOJI REZULTIRA POVREDAMA

  • Za vreme takvog divljeg seksa sigurno ne razmišljate o posledicama, a i sve da vam padnu na pamet, verujete da imaju svoju svrhu. Ipak, kada sve prođe, ostaje samo bol i otekli zglob.

“TUŽAN” SEKS

  • Jednostavno je nemoguće osećati se seksipilno kada ste tužni. Teško je uopšte imati seks sa nekim kada izgledate kao da ste do malopre plakali. Da, pristali ste zato što ste se nadali da ćete biti bolje raspoloženi. Ipak, to se nije dogodilo.

SEKS IZ ZABAVE

  • Ako ste zaljubljeni i imate seks iz zabave sa svojim dečkom, tu nema ničeg lošeg. U drugoj situaciji to se ne savetuje. Ne možete, kad god vam je dosadno jer nemate dečka, tražiti usputnu zabavu.

PRISILNI SEKS

  • Ne dozvolite da se nađete u situaciju kada ste pod velikim uticajem alkohola i da uopšte nemate snage da odbijete nekoga. Ne moramo ništa više reći osim da je ovakav seks pogrešan, štetan i ilegalan. Nažalost, krajnost ovakvog seksa predstavlja silovanje kada se ženska volja uopće ne dovodi u pitanje.

PIJANI SEKS

  • Složićete se s mišljenjem da je ovo jedna od najgorih vrsta seksa, posebno zbog onog odvratnog osećanja kada se ujutro probudite ni ne sećajući se samog seksa. Ipak, gaćice, odeća i obuća dovoljan su podsetnik da ga je bilo.

 
Izvor: Blic-Žena

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!