Želite da izgledate kao modna ikona ili da budete stilizovani poput modnih blogerki i blogera? U tome vam može pomoći Srđan Šveljo, modni urednik i jedan od najpoznatijih domaćih stilista. Naime u sklopu zagrevanja za nacionalnu nedelju mode, u Novom Sadu se  održava akcija REFRESH YOUR STYLE. Stoga, Novosađanke i Novosađani, prošetajte do TC Bazar,  od 5 do 7. novembra u periodu od 17h do 21 h i 8.novembra od 14 do 17h.
Tamo vas očekuje Srđan Šveljo koji će uz pomoć svog tima i ogromnog fundusa šarenolikih i unikatnih odevnih predmeta,  specijalno za vas osmisliti avangardnu i atraktivnu kombinaciju. Na licu mesta su i Unitech frizeri, pravi mađioničari za frizure, koji će vam oblikovati kosu tako da bude u skladu sa odevnom kombinacijom. Za dobar make-up pobrinuće se Inglot , a profesionalni fotografi Serbia Fashion Week-a  će vam napraviti fotografije kao za modni editorijal.
Odmah po završetku ove akcije, počinje, najočekivaniji modni događaj sezone – Serbia Fashion Week, koji će nam u periodu od 10. do 16. novembra u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma, predstaviti nove kolekcije preko 70 dizajnera iz Srbije, regiona i Evrope.