Ako niste sigurni sta žene žele, pet kratkih saveta (koje trebate znati) koji vam mogu pomoći da je osvojite u krevetu:

1. Strastvenim poljupcima do užitka

Poljubac je jedan od prvih kontakata ali i jako bitan za svaku ženu. Ukoliko ste dovoljno lukavi da počnete laganim poljupcima od usana, lagano pređete na vrat i sve to začinite sa malo strasti da žena oseti da je poželjna na sigurnom ste putu da je u potpunosti zadovoljite. Potrudite se da poljupci budu nežni ali i dovoljno strastveni kako bi rasplamsali njenu maštu.
 

2. Predigra

Većini žena predigra je neophodna da bi se opustile i uživale u sexu sa partnerom ali ako traje predugo može se desiti da se napravi kontra efekat ili da doživi vrhunac pre vremena. U svakom slučaju sve je bolje od toga nego da partnerka primeti da se uopšte i ne trudite oko predigre jer tada može doći do potpunog fijaska. Svakako će vam koristiti i biti od pomoći u otkrivanju njenog tela i onoga što vaša partnerka voli.
 

sta_zene_zele_u_sexy3. Dodir

Dodirujte svoju partnerku nežno u početku dok ne otkrijete njene erogene zone, a zatim pratite njene uzdahe koji će vam otkriti šta joj prija, šta je uzbuđuje i ubrzava disanje. Istražujte njeno telo jer se žene često razlikuju po svojim erogenim zonama koje ih dovode do vrhunca i ne ustručavajte se da je pitate da li ste na pravom putu jer vaša znatiželja da je zadovoljite može da bude nagrađena, a često i uzvraćena.
 

4. Tehnike oralnog zadovoljavanja

Ako želite partnerku oralno da zadovoljite probajte da se ne usredsredite samo na njen klitoris već da joj dozvolite da uživa. Poigravajte se sa njim krećući se preko njega u obliku broja osam čime ujedno izbegavate da joj pokret gore-dole postane monoton. Dok to radite probajte prstima da se ispomažete kako bi njen orgazam postao snažniji i njeno zadovoljstvo bilo veće. Uspeh je zagarantovan.
 

5. G tačka

Pojedini stručnjaci tvrde da je G tačku najlakše stimulirati prstima jer tada možete kontrolisati pokrete. Međutim, to ne mora uvek da bude tačno. Svakako ni poze nisu svima isto drage jer je to lični izbor partnera. Ono što će vama olakšati put jeste da spojite ove dve tehnike, samo pazite jer u ovakvim situacijama partnerka može doći do vrhunca brže nego što ste mislili. Ukoliko ipak želite da sex traje nešto duže nemojte se fokusirati na krajnji cilj već se potrudite da se maximalno opustite i uživate u samom činu onoga što radite.