Friday, May 24, 2024
HomeBlueBeograd u znaku Gorki list Žurke godine

Beograd u znaku Gorki list Žurke godine

Klub Promenada bio je mesto preplitanja dobrih taktova, odabranog društva i istančanog ukusa ljubitelja Gorkog lista. Veliki broj ličnosti iz  sveta biznisa, kulture, mode i muzike uživalo je u opuštenoj atmosferi i sjajnom vokalu Tijane Bogićević, dok je u ponoć kao gost iznenađenja nastupio Vlado Georgiev. Svi prisutni su uživali u prepoznatljivom ukusu Gorkog lista koji je bio i domaćin večeri.

U duhu brenda koji spaja tradicionalni ukus i savremeni pojam zabave, ovo veče proteklo je u preplitanju različitih muzičkih žanrova, od savremenog klupskog zvuka do laganih ritmova tamburice. Čuveni Barba druženje je upotpunio svojim prepoznatljivim hitovima, a deo repertoara otpevao je u nešto tradicionalnijem aranžmanu.

U dobrim vibracijama do ranih jutarnjih časova uživali su Vlada Vuksanović, Snežana Dakić, Sara Jovanović, Uroš Ćertić, Nigor, Minja Miletić, Anđelija Vujović, Suzana Perić, Nenad Radojević i mnogi drugi.

Gorki list Žurka godine predstavlja završnicu istoimene kampanje u kojoj je učestvovalo 50 beogradskih klubova tokom prethodna dva meseca . Domaćin je ugostio dva pobednička kluba – Dangubu i Zavod u kojima je Gorki list od strane gostiju proglašen za omiljeno piće.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!