Friday, May 24, 2024
HomeBlueBijonse i Džej Zi prvi na Forbsovoj listi najplaćenijih parova na svetu

Bijonse i Džej Zi prvi na Forbsovoj listi najplaćenijih parova na svetu

Prema magazinu Forbs pevačica Bijonse i njen suprug Džej Zi najplaćeniji su par na svetu. Bračni par zaradio je u periodu od prošlog maja do maja 2012. 78 miliona dolara i ostavio iza sebe brazilskog supermodela Žizel Bundšen i njenog supruga Toma Bredija.
Prema Forbsu, pevačica je ostvarila veću zaradu od svog supruga. Neverovatnih 40 miliona dolara, Bijonse je dobila od prodaje poslednjeg albuma ‘’4”, uspešnog plasmana njenog kataloga, kao i od raznih sponzorskih ugovora.
Nakon turneje sa Kanijem Vestom i odličnog poslovanja njegove muzičke kompanije, Džej Zi značajno je doprineo zajedničkom budžetu.
Velike poslovne uspehe popularni par ostvario je uprkos manjku slobodnog vremena i rođenju ćerkice Blu Ajvi Karter kojoj su maksimalno posvećeni.
Na drugom mestu pomenute liste nalaze se prošlogodišnji pobednici, Žizel Bundšen i Tom Brejdi, sa zaradom od 72 miliona dolara.
Njeno dugogodišnje bavljenje manekenstvom i njegov četvorogodišnji ugovor sa košarkaškim timom New England Patriots obezbedili su im i ove godine visoku poziciju.
Trećeplasirani za ovu godinu su Viktorija i Dejvid Bekam koji su zaradili 54 miliona dolara, dok se na četvrtom mestu nalazi glumački par Anđelina Žoli i Bred Pit, čija godišnja zarada iznosi 45 miliona dolara.
Petu poziciju sa prihodom od 40 miliona dolara zauzima par, glumac Vil Smit i i njegova supruga Džada Pinket Smit.
 
Izvor: Blic

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!