Saturday, April 20, 2024
HomeBlueBudućnost može da počne – CISCO Connect 2013

Budućnost može da počne – CISCO Connect 2013

Mesec maj ove godine ostaće u regionalnim IT krugovima upamćen po odlično organizovanom CISCO Connect 2013 skupu koji je okupio preko 800 IT stručnjaka i novinara iz jugositočne evrope. Centralne teme skupa bila su vezane za dalje unapređenje interneta i za tehnologije koje će nam omogućiti bolji, lepši i kreativniji život.

Skup je (kako je i najavljeno) otvorio gospodin Peter Hajdu – generalni direktor ove kompanije za Jugoistočnu Evropu koji je u uvodnom govoru istakao koliko je CISCO sjajnih stvari u poslednjih desetak godina uradio na ovim prostorima. Hajdu je posetioce podsetio i na ogromna ulaganja koje je kompanija CISCO izdvojila za unapređenje najrazličitijih poslovnih okruženja, što je direktno uticalo na bolji položaj regionalne privrede u svetu.

Dobari deo predavanja na CISCO Connect 2013 skupu bio je posvećen i edukaciji, odnosno CISCO akademijama, koje već duž niz godina regrutuju ozbiljan i veoma, veoma stručan kadar. Posebno je skrenuta pažnja na dalji (ubrzani) razvoj CISCO akademija, kao i njihovo otvaranje u još nekoliko velikih regionalnih gradova. Za čitaoce koji ne znaju (primera radi) CISCO akademije su samo u prošloj godini dale jugoistočnoj evropi preko 3000 vrhunskih IT stručnjaka koji danas rade na ozbiljnim mestima u najjčaim računarskim kompanijama na svetu.

Od ostalih bitnih dešavanja na CISCO Connect 2013 skupu posebno moramo da izdvojimo predavanja vezana za CISCO-vu vizuju daljeg unapređenja malih, srednjih i velikih preduzeća, kroz mogućnosti koje im  rešenja ove  kompanije nude. Nama lično najviše su dopala predavanja kod kojih je akcenat bio stavljen na naprednija bankarska poslovanja, laku kupovinu preko interneta i brzu i efikasnu realizaciju svih uplata. Sve u svemu – CISCO Coonect 2013 je nagovestio dolazak jedne nove, brže, lepše i kreativnije ere interneta.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!