Monday, April 15, 2024
HomeBlueCarlsberg Srbija organizuje besplatne pivske ture

Carlsberg Srbija organizuje besplatne pivske ture

Kompanija Carlsberg Srbija ukazala je posebnu priliku svim ljubiteljima piva i nesvakidašnjih avantura da posete jednu od najpoznatijih fabrika piva u zemlji i vide kako se proizvode, pripremaju i flaširaju različite vrste piva. Pored obilaska fabrike, pivska tura obuhvata i posetu kaštela porodice Dunđerski koja je davne 1892. godine osnovala pivaru, kao i obilazak Muzeja piva uz degustaciju najpoznatijih proizvoda kompanije.

Posete pivari „Čelarevo“ traju od marta meseca i njima se mogu pridružiti ljubitelji piva iz cele Srbije, sa polascima iz više od 10 gradova Vojvodine.

Poslednje besplatne pivske ture biće organizovane:

·         12.9, 13.9. i 14.9. sa polaskom iz Sombora

·         19.9, 20.9. i 21.9. sa polaskom iz Rume

Moguć je dolazak i sopstvenim prevozom iz cele Srbije uz prethodno najavljivanje. Svi zainteresovani posetioci mogu se prijaviti putem mail-a prijava@pivskatura.rs ili broja telefona 062/555 -140 nakon čega će ih naš operater obavestiti o tačnom vremenu polaska tura.

Program obilaska fabrike obuhvata posetu:

·         Kaštelu Dunđerski gde će posetioci imati priliku da čuju više o istoriji jedne od najpoznatijih vojvođanskih familija;

·         Pivari Carlsberg Srbija u Čelarevu gde će iz prve ruke videti kako se pripremaju, proizvode i flaširaju različite vrste piva;

·         Jedinstvenom muzeju piva u kome će nesumnjivo uživati u degustaciji najpoznatijih brendova kompanije Carlsberg Srbija.

Više informacija pronađite na sajtu www.pivskatura.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!