Saturday, April 20, 2024
HomeBlueCE&HA Sajam 2012 Konferencija za medije

CE&HA Sajam 2012 Konferencija za medije

 
IZJAVA ZORANA ĐUKANOVIĆA – direktora kompanije DUKE & PETERSON, organizatora sajma
Drugi po redu, Sajam računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata CE&HA (Consumer Electronics & Home Appliances Fair) održaće se na Beogradskom sajmu od 13. do 16. septembra ove godine. Sajam će se održati u dve najveće hale Beogradskog sajma – halama 1 i 4 na površini od oko 6.000 kvadratnih metara.
 
Nakon prošlogodišnjeg uspeha CE&HA sajma, organizator sajma, kompanija DUKE & PETERSON najavljuje osetno veću i atraktivniju manifestaciju na kojoj će posetioci moći da se upoznaju sa najnovijim proizvodima i rešenjima u oblasti računara, mobilnih telefona, telekomunikacija, televizora i video opreme, audio opreme, gedžeta, prateće opreme za računare, zabavne elektronike, kao i sa širokom paletom najnovijih proizvoda iz oblasti bele tehnike i kućnih aparata.
Svoje učešće na CE&HA sajmu je potvrdio veliki broj najpoznatijih svetskih kompanija. U okviru hale 4 u kojoj će pretežno biti zastupljeni proizvođači bele tehnike i kućnih aparata, organizovaće se niz prezentacija, kulinarskih atrakcija i sl. U hali 1, u kojoj će se nalaziti ostali izlagači, na centralnoj bini će se tokom svih dana sajma održavati premijere i prezentacije najnovijih proizvoda i rešenja. Takođe, posetioco će moći i da besplatno gledaju filmove u CE&HA bioskopu, podržanom od strane kompanije CANON.
Posetioci će na CE&HA sajmu moći da obave i odličnu kupovinu u okviru štandova naših najpoznatijih prodavaca tehničke robe, a prilikom kupovine će moći i da ostvare vrlo atraktivne sajamske popuste.
Više informacija možete pronaći na internet adresi: www.ceha.rs
Ovogodišnji CE&HA sajam otvoriće ministar trgovine i telekomunikacija, gospodin Rasim Ljajić.
IZJAVA SAŠE MARJANOVIĆA – direktor marketinga kompanije SAMSUNG
Sa najvećom paletom proizvoda u Evropi, Samsung je potvrdio svoje ambicije kao brend vredan pažnje u evropskoj industriji elektronskih kućnih aparata. Pametne uređaje, proizvode koji osećaju, informišu i pojednostavljuju život, predstavićemo i na ovogodišnjem CE&HA sajmu. Kako bismo izašli u susret željama i potrebama naših potrošača, osmislili smo i jedinstveni “smart life” koncept, koji vam omogućava da, uz neverovatnu uštedu vremena i energije, istovremeno koristite veliki broj međusobno povezanih uređaja.
IZJAVA SLOBODANA ŠIJANA – direktora kompanije TEHNOMANIJA
Tehnomanija će i ove godine kupcima omogućiti izuzetno povoljnu kupovinu svih proizvoda koji budu izloženi na ovogodišnjem CE&HA sajmu. Obezbeđeni su primamljivi sajamski popusti, tako da će kupovina biti pravo zadovoljstvo. Kućna i zabavna elektronika će moći da se kupe u hali 1, a bela tehnika i kućni aparati u hali 4.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!