Thursday, July 18, 2024
HomeBlueChieftec za početnike

Chieftec za početnike

Chieftec je brend koji je veoma popularan kod nas, bar kada su upitanju profi napajanja i kućišta, koja su na žalost poprilično skupa. Međutim, u ponodi ovog proizvođača se nalaze i cenovno veoma povoljna rešenja koja svojim radnim karakteristikama uopšte ne zaostaju za skupljim modelima. Primer jednog takvog napajanja je Chieftec GPA-350S koje cilja na korisnike koji ne žele previše da eksperimentišu sa NN izvorima.

Chieftec GPA-350S je napajanje dizajnirano za korisnike početnike koji žele da imaju stabilnu i pouzdanu mašinu. Napravljeno je od najkvalitetnijih komponenti i raspolaže izlaznom snagom od 350W. Dolazi sa svim najnaprednijim Chieftec tehnologijama, uključujući i one zelene vezane za očuvanje životne sredine. Nije modularnog tipa, ali to nije ni bilo zaočekivati od rešenja koje košta tek nešto preko 2.500,00 dinara.

Ventilator koji hladi elektronikuovog izvora je 120-tocentimetarski i u radu proizvodi minimalan stepen buke. Inače, GPA-350S je izvor koji na svim testovima zablistao u svojoj klasi i sigurni smo da sa njim u radu nećete imati problema, šta više verujemo da će se pokazati bolje od nekih NN rešenja daleko veće izlazne snage! Kao što smo rekli cena mu je ekstra povoljna… Razmislite!

Cena (sa PDV-om): 2.601,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!