Ukoliko želite da obradujete dragu osobu sa originalnim poklonom za Novu godinu, bioskop Cineplexx nudi mogućnost kupovine savršenog filmskog dara za najbliže! Dosta vam je bakinih pletenih džempera, pegli i dosadnih kravata? Želite da poklonite novogodišnji poklon koji će izmamiti osmeh na lice dragim osobama? Poklonite im najbolji provod. Poklonite Cineplexx poklon karticu.

Sezona praznika je pred vratima, a izbor odgovarajućeg poklona je uvek pod znakom pitanja. Obradujte mamu, tatu, brata, sestru ili prijatelja poklon karticom bioskopa Cineplexx i omogućite im da uživaju u najnovijim filmskim hitovima, među kojima izdvajamo najiščekivaniji, sedmi nastavak sage „Star Wars”, novi film Kventina Tarantina „Podlih osam”, sinhronizovane animacije za najmlađe „Alvin i veverice: Velika avantura“ i „Dobri dinosaurus“, ali i fenomenalnog Leonarda Dikaprija i Toma Hardija u ostvarenju Oskarovca Alehandra Gonzalesa Injaritua „Povratnik“.

Cineplexx poklon karticu je moguće preuzeti na blagajni bioskopa, odrediti vrednost koju prema sopstvenom izboru i tako pokloniti jedinstveni filmski provod. Dobitnik poklon kartice istu može iskoristiti za kupovinu ulaznica za film i projekciju po izboru u periodu od dve godine.
Više informacija možete naći na www.cineplexx.rs