Monday, July 15, 2024
HomeBlueZanimljivoCoworking Bansko - dom za digitalne nomade, slobodnjake i preduzetnike

Coworking Bansko – dom za digitalne nomade, slobodnjake i preduzetnike

Coworking je moderni stil rada u okruženju gde se mogu naći i nekoliko firmi-pojedinaca koji međusobno dele radni prostor tokom nekog perioda. Ovakav način rada karakterističan je za manje firme, za nezavisne radnike koji rade od kuće i freelancere.

Osnovna zamisao jeste da svako može da zakupi svoj deo i ima svaju kancelariju danas ili onoliko koliko mu je to potrebno.

Ovde nije samo reč o zakupu prostora, već dobijate sve što vam može zatrebati i tu spadaju stolovi i stolice, fioke sa ključem, Wi-Fi, štampač, sala za sastanke, biblioteka, besplatna kafa, fotoparati i kamere.

Prilike za učenje novih stvari su takođe nešto zbog čega treba probati co-working. Većina deljenih radnih prostoraredovno organizuje edukacije koje mogu značajno doprineti unapređenju vašeg biznisa, a tu su naravno i drugi učesnici od kojih možete da pokupite dosta toga.

Okruženi kreativnim i ambicioznim ljudima koji vole da razmenjuju iskustva, javlja se mogućnost za generisanje novih ideja. Na jednom mestu se mogu naći preduzetnik, developer i dizajner pri čemu će svako dodati po nešto dobro na početnu zamisao i eto novih proizvoda, unapređenja produktivnosti i još ko zna čega…

Coworking Bansko

Coworking Bansko – dom za digitalne nomade, slobodnjake i preduzetnike

Predstavljamo Vam fantastični Coworking Bansko koji se nalazi u samom naselju Bansko, koje je inače poznato skijalište u Bugraskoj.

Kako je vreme zime i zimskih čarolija, većina slobodnih radnika (freelancers), voli da radi sa mesta gde mu je odmor na dohvat ruke ili jednostavno, tamo gde nema mnogo stresa.

Coworking Bansko je zajednica za ljude koji više vole da rade zajedno nego da rade sami. Želimo stvoriti bolje mesto za rad i kao rezultat toga bolji način rada.

Coworking Bansko je porastao do tačke u kojoj se toliko toga može znati, gde su članovi prikupili toliko bogatstva korisnih, kao i zanimljivih informacija za kratkoročne članove i digitalne nomade, da smo jednostavno to pretočili u jednu veliku bazu znanja, koju svaki član ove zajednice može da koristi.

Pored živahne zajednice u coworking prostoru, Bansko ima nekoliko pogodnosti za nomade i preduzetnike koji su nezavisni od lokacije:

  • To je jedno od glavnih skijališta u istočnoj Evropi, ali i neverovatno mesto tokom leta za planinarenje, brdski biciklizam i planine.
  • Aerodrom Sofija udaljen je oko 160 km sa puno niskotarifnih avio kompanija, takođe Solun ili Kavala su na laganoj udaljenosti vožnje
  • Troškovi života u Banksu prilično su niski ako izbegavate turistička mesta – poput obroka od 3 evra u lokalnom restoranu
  • Mnogo je vrlo jeftinih nekretnina zbog prekomerne gradnje. Možete kupiti stan dobrog kvaliteta za 250 € – 350 € po m2 ili iznajmiti stan za 150 € do 250 € mesečno
  • Bugarska ima povoljnu poresku strukturu za preduzetnike sa ravnim porezom na dohodak od 10%

Ovde možete videti neke od razloga zašto je Bansko pravi izbor za digitalne nomade zimi.

 
BuyBitcoinswithCreditCard

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!