Thursday, July 18, 2024
HomeIstaknutoDECEMBARSKI, 29. PO REDU, NOVOSADSKI NOĆNI BAZAR

DECEMBARSKI, 29. PO REDU, NOVOSADSKI NOĆNI BAZAR

Novosadski noćni bazar biće održan u petak, 3. decembra, od 17 do 23h, na Ribljoj pijaci u
Novom Sadu. I ovoga puta, svima koji vole naš Bazar pripremamo najkvalitetniju ponudu naših izlagača i najbolju zabavu u gradu!
Uz poštovanje svih epidemioloških mera i molbu da svi obavezno koriste zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju ruku, čekamo Novosađanke i Novosađane i radujemo se novom druženju!

Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, duže od četiri godine pružamo mogućnost, svima koji to žele, da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača.

Novosadski noćni bazar, nadamo se, ponovo će biti redovna manifestacija. Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer prostor ne može da isprati interesovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju.

Budite sa nama u petak, 3. decembra, na Ribljoj pijaci od 17 do 23h!

Čekamo vas na Bazaru!

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!