Saturday, June 22, 2024
HomeBlueDo koske!

Do koske!

Mašina po mašina došli smo i do samog kraja priče o MacBook Pro računarima, a za kraj smo ostavili ono najbolje – MacBook Pro 17. Kao što možete predpostaviti radi se o modelu dijagonale 17 inča, koji je namenjen grafičarima i svima koji se bave obradom video materijala.

Njegovo najjače oružje (pored moćne konfiguracije) je ekran rezolucije 1920×1200 piksela koji daje neverovatno prirodan prikaz boja i savršenu detaljnost.

U svim segmentima se pokazao fantastično – od reprodukcije filmova do rada sa CAD aplikacijama i uopšte najrazličitijom multimedijom. Srce mašine čini quad-core Intel Core i7 na taktu od 2.2GHz kome je kao ispomoć dodeljeno 4GB radne memorije. Ako vam je potrebno više memorije, nema problema jer maksimalno možete dodti još 4GB RAM-a (ukupno 8GB), što čini da mašina u radu prosto poleti.

Za grafički podsistem je zadužena kombinacija integra (Intel HD 3000) i diskretne (AMD Radeon HD 6750M) grafike, a sve to je upakovano sa SATA HDD-om od 750GB – sigurni smo da će te na njega bez problema čuvati sve vaše filmove, serije i muziku. Konektivnost je dovedena do savršena, a posebno napominjemo pristvo Thunderbolt porta i uošte Thunderbolt tehnologije zahvaljujući kojoj na transfer podataka traje i do 5 puta kraće u poređenju sa USB 3.0 standardom. Sve to naravno košta, ali se i veoma brzo isplati!

Cena (sa PDV-om): 252.490,00 dinara

Kontakt: Apcom, www.apcom.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!