Thursday, July 18, 2024
HomeGreenInovacije iz kompanije Geberit

Inovacije iz kompanije Geberit

Kompanija Geberit se na 37. Međunarodnom sajmu građevine predstavila svojim inovativnim sistemskim rešenjima na polju sanitarnih i cevnih sistema. Na ovogodišnjem sajmu Geberit je izdvojio: Geberit DuoFresh, tipku za aktiviranje Sigma60, Tuš element, Geberit Monolithi Geberit AquaClean
Geberit DuoFresh – Kako bi u Vašem kupatilu uvek bio prijatan miris, Geberit je razvio jednostavan, efektan i po životnu sredinu bezbedan način, da u potpunosti eliminiše neprijatne mirise iz toaleta, Geberit DuoFresh. Ovo rešenje se već pokazalo kao dobro tokom predhodnih godina sa AquaClean tuš WC-om. DuoFresh radi po veoma jednostavnom principu. Miris se izvlači direktno iz wc šolje kroz cev za njeno ispiranje, prolazi kroz aktivni karbonski filter i prečišćen se vraća u prostoriju. Veoma je lako postaviti i osim priključka za struju, nije neophodno dodatno projektovanje. Ovo čisto rešenje je dostupno svima jer DuoFresh vrši ventilaciju iz wc šolja svih proizvođača. Ventilacija neprijatnih mirisa manuelno se aktivira pritiskom na dugme, a nakon programiranih deset minuta isključiće se ventilacija.
Još dve zanimljive inovacije kompanije Geberit, predstavljene na ovogodišnjem sajmu su: Tipka za aktiviranje Sigma60- Dizajniran od strane poznatog nemačkog dizajnera Cristopha Behlinga, dupli wc taster omogućavaja dvokoličinsko ispiranje i prvi je Geberit taster koji se, po instaliranju, u potpunosti nalazi u ravni zida.  Tuš element- Geberit predstavlja zidni odvod za tuševe u ravni poda koje su sada u trendu. Moderna kupatila sa ravnim podom atraktivnija su od malih tuš kabina, ali i pogodna za starije osobe jer nemaju prag.
Vaše kupatilo možete oplemeniti i proizvodima: Geberit Monolith- veoma elegantan sanitarni modul za wc šolju sa integrisanim vodokotlićem, zatim najnoviji model nadzidnog vodokotlićaAP116 (napravljen  od visoko kvalitetne plastike otporne na oštećenja i UV zračenje koji ima dvokoličnsko ispiranje i dodatak za ubacivanje kocki za dezinfekciju), kao i Geberit AquaClean- WC šolja koja brine o vašoj higijeni koristeći vodu.

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!