Thursday, July 18, 2024
HomeBlueGarmin za vas

Garmin za vas

“Dolazi nam leto. Ono kao, lepo vreme, kratke majice, šorcevi, šetnja gradom… lepe devojke… a mi po 10-20 kg viška koji, složićete se, ne izgledaju baš „cool“. Sigurno svi razmišljamo kako da skinemo te kilograme za što kraće vreme i što manje muke. E, pa ne ide to tako. Mora da se obuku patike, trenerka i da se krene da se znoji.
Nego, ako već treba da se potrudimo da smršamo, hajde da to uradimo sa stilom! Na Garmin FitnessSrbija Facebook stranici – http://www.facebook.com/garmin.fitness.srbija – traje nagradna igra u kojoj možete da osvojite Garmin Forerunner 205 sat, koji meri sve što vam treba kako bi odradili trening kako valja! To vam je kao da imate svog trenera sa vama stalno. Super stvar! Sve što treba da uradite je da se pridružite ljubiteljima sporta na Garmin Fitness Srbija facebook stranici (http://www.facebook.com/garmin.fitness.srbija), gde će moći da osvojite vredne nagrade i, naravno, pomenuti Garmin Forerunner 205.
Učestvujte u nagradnoj igri, pridružite se ostalim ljubiteljima sporta i zdravog života i osvojite vredne nagrade! I ono što je najvažnije: izgledajte „opasno“ dok džogirate – http://www.facebook.com/garmin.fitness.srbija .”

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!