Monday, May 20, 2024
HomeBlueDonacija porodilištu u Čačku

Donacija porodilištu u Čačku

U okviru akcije “Bitka za bebe” Fonda B92 Zdravstveni centar „Dragiša Mišović” u Čačku dobio je novi inkubator. Kompanija Mozzart je donator savremenog inkubatora koji će ginekološkom odeljenju nemerljivo značiti u borbi za svaki novi život, što je i lično potvdio dr Momčilo Spasić, direktor Zdravstvenog centra, a zahvalnost je iskazao i gradonačelnik Vojislav Ilić.
Veran Matić, predstavnik fonda b92 koji je inicijator akcije “Bitka za bebe”, kao i ranije akcije “Glasaj za bebe”, prilikom donacije u Zdravstvenom centru u Čačku uručio je predstavniku kompanije Mozzart mali inkubator kao simoličan znak zahvalnost i izjavio je:
Drago mi je da smo danas u Čačku i što je ova bolnica dobila novi inkubator. Kada smo počeli ovu akciju, potrebe ove bolnice bile su veoma velike I ispostavilo se da je prilično teško doći do sredstava za kupovinu inkubatora. Nadam se da će potez kompanije Mozzart, čiji je inače ovo četvrti inkubator, poslužiti kao inspiracija za sve one koje mogu da pomognu I aktuelnu “Bitku za porodilišta.”
Kompanija Mozzart nastavlja svoju humanu tradiciju, i dalje aktivno podržava projekte Fonda B92 i ovog puta direktno pomažu bolnice, odnosno prevremeno rođene bebe, ali i roditelje. Samo tokom 2011. godine u humanitarne svrhe kompanija Mozzart je donirala više od 60 milona dinara, a humanitarni rad je nastavljen i ove godine.
Kompanija Mozzart je poznata po organizovanju ili uključivanju u humanitarne aktivnosti od šireg društvenog značaja, i rado smo podržali ovu humanu misiju od opšteg interesa. U prošlogodišnjoj akciji ’’Bitka za bebe’’ donirali smo ukupno četiri inkubatora za porodilišta u Srbiji, a pošto se bitka nastavlja, kompanija Mozzart biće aktivni borac za nove živote. Naime, pored ove današnje, upravo je u toku realizacija još jedne donacije Fondu B92 za opremanje porodilišta”, rekao je Zoran Puhač, predstavnik kompanije Mozzart.
Da podsetimo, prošlogodišnja misija ”Bitka za bebe” Fonda B92 dobila je svoj nastavak sa ciljem da se prikupljenim sredstvima opreme porodilišta i pomogne borba za život beba koje se prevremeno rode.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!