Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueDostupna beta verzija muzičkog servisa Deezer

Dostupna beta verzija muzičkog servisa Deezer

Unapređena aplikacija muzičkog servisa Deezer dostupna je svim korisnicima pametnih telefona sa Android operativnim sistemom. Beta verzija ovog muzičkog servisa sadrži poboljšani, intuitivniji pretraživač i integrisani mini plejer vidljiv na svakoj stranici aplikacije.
Deezer je vodeći muzički pretplatnički servis sa više od 20 miliona pesama velikog broja domaćih i stranih izvođača u bazi i dostupan je korisnicima novih Telenorovih postpejd i pripejd paketa Play+. Uz sve prednosti ovih paketa, korisnici dobijaju i 500 megabajta saobraćaja namenjenih Deezer muzici.
Deezer omogućava korisnicima da preko svojih uređaja pristupe muzici gde god da se nalaze, čak i kada nemaju pristup internetu zahvaljujući u oflajn režimu. Korisnik jednostavno pravi svoj muzički profil, bira svoje omiljene izvođače, albume i kreira svoje plejliste, a sve ovo može podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.
Zahvaljujući Play+ paketima i pripejd korisnici imaju mogućnost da uz paket kupe pametne telefone – Telenor Smart i Samsung Ace Plus. Svi novi korisnici u toku prvih 30 dana mogu besplatno probati Dizer muziku na 15 dana, uz šta im je obezbeđeno i 500 megabajta namenjenih isključivo slušanju muzike.
Postpejd korisnicima dostupni su Telenor Play+ paketi u tri veličine – M, L i XL. Svi imaju mogućnost neograničenog korišćenja Deezer usluge, SMS poruka i interneta. Takođe, Play+ paketi imaju mogućnost prenošenja neiskorišćenih minuta ka svim mrežama u naredna tri meseca.
Aplikacija će uskoro biti dostupna na Google Play servisu, a u međuvremenu je možete preuzeti sa adrese http://www.deezer.com/newandroid . Sve komentare u vezi sa beta izdanjem Deezer aplikacije možete slati na imejl adresu serbia@deezer.com .

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!