Friday, May 24, 2024
HomeBlueFairy Platinum izazov

Fairy Platinum izazov


U prisustvu naših istaknutih novinara, poznatih ličnosti i blogera, Gorica Nešović nam je otkrila svoje omiljene recepte tokom Fairy Platinum izazova. Svi mi sa velikim zadovoljstvom uživamo u tradicionalnim srpskim jelima poput svinjskog rolata, bureka sa mesom, pečene jagnjetine ili pastrmke, ali većina nas izbegava da priprema takva jela u svojoj kuhinji zbog nereda koji za njima ostaje. Sada se možete usuditi da spremate zahtevna jela, jer je Fairy Platinum tečnost za pranje posuđa stvorena da očisti i najupornije mrlje. Fairy Platinum pruža trostruko dejstvo na upornu masnoću: brzo  čišćenje, penu koja duže traje i efekat natapanja.
Tradicionalna srpska jela su poznata kao masna i teška, ali i podjednako ukusna i izvrsna. Zbog kvaliteta kojima ova jela obiluju, mnogi ljudi u Srbiji sa uživanjem jedu ovakve specijalitete, ali se istovremeno i muče sa raščišćavanjem nereda koji nastane nakon njihove pripreme. Neretko se dešava da čuveni kuvari tradicionalne srpske kuhinje imaju savete i trikove za pripremu ovih izvrsnih jela, ali i trikove za pranje masnih šerpi i tiganja koji nakon te pripreme ostaju. Gorica Nešović, autor knjige „Sveska recepata za svaku sezonu“, otkrila nam je na ovom događaju svoju inspiraciju za kuvanje: „Ja zaista uživam u kuvanju, a tradicionalna srpska jela su pravi izazov za svakoga, prvenstveno zbog masnoće koja ostaje nakon njihove pripreme. Sada, kada imam Fairy Platinum, pranje posuđa za mene više nije izazov i mogu slobodno da eksperimentišem i uživam u kuvanju više nego ikada do sada.”

Na ovom specijalnom događaju imali smo 5 timova sačinjenih od novinara, poznatih ličnosti i blogera koji su pripremali jela po receptima Gorice Nešović, a nakon toga očistili posuđe pomoću novog Fairy Platinum deterdženta koji pruža trostruko dejstvo na upornu masnoću: brzo  čišćenje, penu koja duže traje i efekat natapanja. Na kraju Fairy izazova, Gorica je proglasilia pobednički tim koji je, kao glavnu nagradu, dobio zalihu novog Fairy Platinum deterdženta za period od 6 meseci, kako bi članovi tima bili motivisani da nastave da uživaju u pripremi nemogućih jela i kod svoje kuće.
Fairy Platinum formula testirana je nizom tehničkih testova koji su potvrdili njegovu moć izuzetno brzog čišćenja, trajniju penu i efekat natapanja. Sada se možete usuditi da eksperimentišete u kuhinji koliko želite, bez brige o čišćenju posuđa.

Fairy Platinum dolazi u 2 osvežavajuća mirisa – Arctic fresh i Lemon&Lime kako bi zadovoljio sva Vaša čula. Uživajte u kuvanju bez brige o tome šta Vas čeka kada se ono završi; Fairy Platinum će se pobrinuti za čišćenje. Dakle, ako Vam eksperimentisanje u kuhinji pričinjava zadovoljstvo, sada se možete prepustiti raznim receptima, bez brige o tome kako ćete oprati svoje posuđe.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!