Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueFudbal omiljen sport menadžera

Fudbal omiljen sport menadžera

Prvi put u Beogradu organizovan je turnir u malom fudbalu pod nazivom “Creative Soccer Chapionship” gde su se takmičili timovi marketinških agencija. Nastao je u srportsko rekrativne svrhe a nakon dva meseca selektivnih utakmica prerastao je u dinamično finale u kojem je pobedila agencija New Moment New Ideas Company pobedivši McCann  Erickson rezultatom 6-2.

Da menadžeri vodećih agencija poseduju timski duh dokazalo se i učešćem na ovom turniru gde su se pokazali kao borbeni, organizovani, utrenirani i pre svega fer-plej igrači što je jednako važno i u menadžmentu i u sportu.

Oformiti dobar tim, osmisliti strategiju, podeliti uloge i međusobno sarađivati glavne su taktike biznisa ali i fudbala. Menadžerima šest agencija: New Moment, McCann Erickson, Communis, Direct Media, Leo Burnnet i Billboard najveća motivacija bilo je učešće, ali i druženje u sportskoj sali nakon dugih kancelarijskih dana.

“Creative Soccer Chapionship” turnir ima za cilj da postane tradicija, kako zbog rekreacije i obožavanja fudbala tako i zbog negovanja sportskog duha koji je neophodan na menažerskim funkcijama.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!